«Να… βουλιάξει το γήπεδο»

Κάλεσμα στον κόσμο της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Αιγινιακό από την λέσχη φίλων της ομάδας «ΛΕΦΑΚ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ»

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Αναγέννησης Καρδίτσας για το κυριακάτικο (14/6) παιχνίδι με τον Αιγινιακό όπου θέλει νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για παραμονή στην Football League. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της λέσχης φίλων της ΑΣΑ, «ΛΕΦΑΚ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ» που καλούν τον κόσμο να… βουλιάξει το γήπεδο!

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η μεγάλη ώρα έφτασε... Την Κυριακή στις 5 η Αναγέννηση δίνει ίσως τον κρισιμότερο αγώνα της δεκαετίας... Καλούμε όλους τους Αναγεννησιώτες και όλους τους Καρδιτσιώτες απο κάθε μέρος της Ελλάδας να δώσουν το παρών και να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη που θα σπρώξει την ομαδάρα μας προς τη νίκη και θα γλεντήσει στο τέλος με την ψυχή του την πολυπόθητη σωτηρία απέναντι σε όλους και σε όλα... Το γήπεδο πρέπει να βουλιάξει όπως και ο Αιγινιακός... Καρδιτσάρα γερά, παίξε με τσαμπουκά και ο κόσμος σου θα σου τραγουδά...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep