Προετοιμασία για το ντέρμπι στον Αιγινιακό

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας με τον Άγγελο Διγκόζη να χαρακτηρίζει δύσκολο το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται ο Αιγινιακός ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την τελευταία αγωνιστική των play out. Το ευχάριστο για τον Άγγελο Διγκόζη είναι πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Καζάκη, ενώ καταστρώνει τα πλάνα του με δεδομένες τις απουσίες των Φαμπίνιο και Ντεβέσα λόγω καρτών και τραυματισμού, αντίστοιχα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας χαρακτήρισε ντέρμπι το προσεχές ματς στη θεσσαλική πόλη στην επικοινωνία που είχε μαζί του το flnews.gr, ενώ αναφορικά με την περίπτωση του Κυνηγόπουλου τόνισε πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ο νεαρός άσος συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Νέων που δίνει φιλικό την Παρασκευή (12/6) με την Δανία και σύμφωνα με τον Διγκόζη θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες αν προλάβει να τεθεί στη διάθεσή του. Τέλος, σχετικά με την απουσία του Τόλιου από το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα τόνισε ότι απλά ήταν στο πλαίσιο της τακτικής του τεχνικού επιτελείου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep