«Θα κουβέντιαζα με Ηρακλή»

Καμία επαφή δεν έχει με τους ιθύνοντες του «Γηραιού» τονίζει ο Σωκράτης Φυτανίδης που όμως αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο


Αν και το όνομά του έχει «παίξει» τελευταία για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ηρακλή, ο Σωκράτης Φυτανίδης ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο μεταξύ των δυο πλευρών. Ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εξετάσει σοβαρά τυχόν πρόταση από τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τον Ηρακλή: «Κατ’ αρχάς είναι πολύ άσχημο το ότι οι άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι σε χαμηλές κατηγορίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω να επιστρέφει μια ομάδα της πόλης και όπως φαίνεται κάτω από υγιείς βάσεις. Με έναν προπονητή που ήμασταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα, με βοήθησε στις δύσκολες στιγμές και τα λάθη μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τέτοιους παίκτες δίπλα σου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με τον Ηρακλή. Χαίρομαι που επιστρέφει και μακάρι να επιστρέψει δυναμικά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες ομάδες όπως η Λάρισα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος έπεσε γιατί λείπουν αυτές οι ομάδες».

Για το αν θα πήγαινε στον Ηρακλή: «Πρέπει να γίνουν συζητήσεις πρώτα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ξέρω το μέγεθος του Ηρακλή και το πόσο σημαντική ομάδα είναι. Αν και έφτασε στο χείλος του γκρεμού, τώρα δείχνει πως ανακάμπτει με έναν άνθρωπο που επενδύει και έναν προπονητή που κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα το κουβέντιαζα, όπως θα έκανα το ίδιο και με κάθε ομάδα που θα έδειχνε ενδιαφέρον για εμένα».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Πιστεύω πολύ στις προπονητικές του δυνατότητες. Τις έδειχνε, άλλωστε, και από ποδοσφαιριστής. Συμπεριφερόταν ως προπονητής και μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι από τους πιο ανερχόμενους προπονητές, που είναι ήδη δηλαδή».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep