Έρχεται ο μάνατζερ του Βάργκας

Στην Αθήνα θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο μάνατζερ του Ρόναλντ Βάργκας προκειμένου να μιλήσει με την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ. Ο ατζέντης του μέσου από τη Βενεζουέλα, Νικολάι Ζέινοφ, μίλησε στην «Ώρα» και αποκάλυψε πως εντός της εβδομάδας θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση της «Ένωσης» στην Αθήνα.

«Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ και γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ρόναλντ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εκεί πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει και η μεταγραφή», είπε αρχικά ο Ζέινοφ.

Και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ιστορία και το πρότζεκτ που μας έχει παρουσιαστεί ταιριάζει και στα 'θέλω' του Ρόναλντ. Εφόσον η ΑΕΚ θέλει τον Βάργκας, αλλά και ο Βάργκας να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, θεωρώ πολύ πιθανό να έρθουμε σε συμφωνία. Όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχουμε».

Παράλληλα, ο Βούλγαρος μάνατζερ ανέφερε πάντως ότι υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων ομάδων: «Ο Βάργκας είναι διεθνής παίκτης, ποιοτικός και ελεύθερος, οπότε υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η ΑΕΚ. Η προοπτική της Ελλάδας δείχνει πολύ καλή για τον Ρόναλντ και μετά τη συνάντηση που θα έχουμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ θα συζητήσουμε και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep