«Να κλειδώσουμε τη σωτηρία»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως με νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του Αχαρναϊκού στη Football League.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας, μίλησε για την σπουδαία νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα, την παράδοση που έσπασε και το ματς της Τετάρτης που θα κλειδώσει την παραμονή. Όπως ανέφερε:

«Έχω δύο λόγους για να είμαι χαρούμενος. Ο πρώτος είναι ο βαθμολογικός, γιατί με τη νίκη αυτή είμαστε πολύ κοντά στην σωτηρία και ο δεύτερος το ότι κερδίσαμε την ομάδα που μέχρι τώρα είχαμε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και σπάσαμε αυτή την παράδοση που πήγε να δημιουργηθεί. Βαθμολογικά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα, αλλά πιστεύω είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία και εμείς και η Ερμιονίδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στηρίζει αυτή την προσπάθεια και αναγνωρίζει τον κόπο που καταβάλουν οι παίκτες.

Την Τετάρτη είναι ένα παιχνίδι για εμάς που πιστεύω θα κλειδώσει και τη σωτηρία, οπότε θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο για την περιοχή του Μενιδίου, γιατί ο Αχαρναϊκός από του χρόνου θα είναι μέσα στις 20 ομάδες της Football League. Είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Αχαρναϊκό. Εύχομαι με τη σειρά μου καλή συνέχεια στην Ερμιονίδα και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει την παραμονή την Τετάρτη».  

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 03:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep