«Το μυαλό μας στα Ψαχνά»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο έκλεισε γρήγορα όσα αφορούσαν το ματς με τον Αχαρναϊκό και πήγε στο ματς παραμονής με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός της Ερμιονίδας, Ρομπέρτο Μπολάνο στάθηκε στην ανωτερότητα του Αχαρναϊκού και υπενθύμισε πως φέτος η ομάδα του είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα και θα ήταν δύσκολο το τέσσερα στα τέσσερα. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Αχαρναϊκού που κέρδισε δίκαια. Εμείς για άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν δείξαμε καλό πρόσωπο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό θα έχει μια ιδιαιτερότητα επειδή συναντηθήκαμε 4η φορά σε αυτή τη σεζόν και είναι δύσκολο μια ομάδα να την κερδίζεις συνέχεια. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ο Αχαρναϊκός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, το ήθελε περισσότερο από ότι φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και στο δεύτερο. Κέρδισε δίκαια. Από εκεί και πέρα η δική μας προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή Ψαχνών και πιστεύω πως εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Ουσιαστικά με τα αποτελέσματα τελειώνει η υπόθεση σωτηρία;

«Είναι ακόμη τρεις αγωνιστικές, ουσιαστικά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Μας ενδιαφέρει το παιχνίδι της Τετάρτης και το σημαντικό είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτό».  

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 03:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep