«Μένει η τελευταία εντύπωση»

Την πρώτη νίκη θα κυνηγήσει κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών η Επισκοπή.

Το αρνητικό σερί των έξι διαδοχικών ηττών θέλει να διακόψει την Κυριακή (31/05) η Επισκοπή στο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα του Ρεθύμνου έχει υποβιβαστεί, αλλά το μόνο κίνητρο που έχει απομείνει είναι να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με συγκομιδή βαθμών, όπως δήλωσε και ο Αντώνης Σπανουδάκης.

Ο 24χρονος μέσος της ομάδας του Ρεθύμνου ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Θέλουμε να παίξουμε για το γόητρο και θέλουμε κάποιους πόντους να μαζέψουμε, γιατί δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται στο μηδέν. Την Κυριακή θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Έτσι κι αλλιώς θέλουμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, γιατί η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει.

Ο προπονητής μας, μάς έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούμε και εμείς οι νεότεροι και γι’ αυτό θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλύτερο. Όσον αφορά, την δική μου συμμετοχή, πράγματι είναι διαφορετικό το επίπεδο. Από την πλευρά μου, έχω καταλάβει όλο αυτόν τον χρόνο μέσα από τις προπονήσεις και ειδικά με την έλευση του νέου προπονητή ότι υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Τώρα που αγωνίζομαι, μπορώ να πω ότι είναι πολύ όμορφα. Μακάρι να σωνόμασταν και να μπορούσαμε να βλέπουμε με άλλο πρίσμα τους αγώνες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep