«Η προσέλευση του κόσμου δεν ικανοποιεί»

Ο Μάκης Σεντελίδης μίλησε για την εξασφάλιση άδειας από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Με την εξασφάλιση άδειας ο Ηρακλής απέδειξε ότι έχει αλλάξει σελίδα. Αυτό δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 ο Μάκης Σεντελίδης, στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου του Γηραιού, Σπύρου Παπαθανασάκη. Αρχικά είπε: «Πρόκειται για την επιβεβαίωση της αξιοπιστίας αυτού του ανθρώπου που ήρθε να επενδύσει στον Ηρακλή, αλλά και του ίδιου του συλλόγου, πλέον. Αυτή είναι η πιο βασική παράμετρος. Επίσης, δίνεται και μια ευχέρεια στην ομάδα να έχει μια ελαστικότητα στον τρόπο που θα λειτουργήσει για την ενίσχυσή της. Η επιτυχία ανήκει σε όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του φακέλου αδειοδότησης. Επιβεβαιώθηκε ότι ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα, μπαίνει σε μια άλλη φάση, μεγαλύτερης αξιοπιστίας, κάτι που είχε χάσει τα τελευταία χρόνια».

Για την επόμενη μέρα στο αγωνιστικό: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή, αυτός θα κάνει την έκθεσή του, αυτός θα πει τι ζητάει για την επόμενη μέρα και πλέον υπάρχουν οι δυνατότητες για να υλοποιηθούν όσα καταθέσει ο προπονητής».

Για τον κόσμο: «Όλοι μπορούμε να αισθανθούμε αυτήν την ζωντάνια και τον παλμό που δείχνει ο κόσμος του Ηρακλή. Δεν είμαι όμως ικανοποιημένος από την προσέλευση. Πρέπει να δείξουμε ότι συναισθανόμαστε την προσπάθεια που κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στην μοναδική προσφορά του Παπαθανασάκη. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι. Δεν είναι μόνο ο παλμός και η ένταση, είναι και το οικονομικό κομμάτι. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι, να έρθουν στο γήπεδο, να υποστηρίξουν και να επιβραβεύσουν την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάιος 2015 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep