«Να ασχολούμαστε με τις ομάδες μας»

Ο Βέλιτς απάντησε στον Γκουτσίδη και μίλησε για το... παράσημο της Επισκοπής.

Στη δυσκολία με την οποία νίκησε ο Παναιγιάλειος που είχε και το κίνητρο στάθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο τεχνικός της Επισκοπής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τον αγώνα της Κυριακής (25/05), τόνισε ότι ευχάριστη νότα ήταν οι νεαροί που πήραν χρόνο συμμετοχής και απάντησε στη δήλωση του Παναγιώτη Γκουτσίδη, λέγοντας «καλό θα είναι όλοι μας να ασχολούμαστε με τις δικές μας ομάδες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βόσνιου προπονητή:

«Το έχουμε ξαναπεί ότι η θέση μας έγινε δύσκολη, σχεδόν από την αρχή των πλέι άουτ. Μετά την πρώτη ήττα από τον Παναιγιάλειο, την 1η αγωνιστική, είχαμε μεγάλο βαθμολογικό μειονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

Στο μυαλό πολλών βγήκαμε εκτός παιχνιδιού της παραμονής την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι συνέχιζαν να παίζουν εναντίον μας, την ύπαρξή τους. Από εκεί και πέρα, μπήκαμε σε μια διαδικασία διαφορετική καθώς τα προβλήματα είναι πολλά. Είναι δύσκολο να κρατηθεί το ενδιαφέρον για μια ομάδα που τίθεται χρονικά νωρίς «εκτός στόχων». Παρ’ όλα αυτά, σ’ όλα τα παιχνίδια των πλέι άουτ που έχουν προηγηθεί, οι αντίπαλοι που είχαν 200% κίνητρο για τη νίκη, μάς κέρδισαν πολύ δύσκολα. Αυτό είναι ένα παράσημο για την ομάδα.

Από την άλλη, μας στεναχωρεί που βρισκόμαστε εκ των πραγμάτων εκτός πλάνων και δίχως νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο εγγύς μέλλον τις αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις που κάνουμε να τις μεταφράσουμε σε καλά αποτελέσματα.

Σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή της Επισκοπής για τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Παναγιώτης Γκουτσίδης ότι, «…η Επισκοπή να παίζει με την ίδια λογική και με τους άλλους αντιπάλους…», απάντησε:

«Δεν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς εννοούσε ο αγαπητός συνάδελφος. Δεν γνωρίζω. Καλό θα είναι όλοι μας να ασχολούμαστε με τις δικές μας ομάδες. Με εξαίρεση ένα δύο ημίχρονα στα οποία δεν ήμασταν καλοί, σ’ όλα τα υπόλοιπα ματς χάσαμε εξ ίσου δύσκολα όπως προανέφερα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα ματς που ακολουθούν. Η Επισκοπή κάνει ό,τι μπορεί. Είναι γεγονός ότι σε κάθε αγώνα αναζητά το κίνητρο με το κυάλι την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοί αναζητούν εναγωνίως τους βαθμούς.

Τέλος θα ήθελα να σταθώ στις συμμετοχές των μικρότερων παιδιών τα οποία προέρχονται από το Ρέθυμνο. Κελαϊδής, Σπανουδάκης και Τριχάκης, αποτέλεσαν μια ευχάριστη νότα μιας και η Επισκοπή τους δίνει το βήμα να αγωνιστούν σε τέτοιο επίπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep