Έχει τον τρόπο εκτός...

Η αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με τον Ηρακλή.

Στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή φιλοξενείται την Τετάρτη (20/5, 19.00) η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής των play off. Οι «βυσσινί» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και επιθυμούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ώστε σε συνδυασμό με ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης να επανέλθουν στην τρίτη θέση.

Οδηγός θα είναι το παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Football League, στο οποίο η ΑΕΛ νίκησε 1-0 και μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα. Εξάλλου, έως τώρα οι «βυσσινί» μετρούν δύο εκτός έδρας τρίποντα σε δύο εξόδους, απέναντι σε Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου.

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ρίστοβιτς, Φλεριβάλ, Λύρα, Κουρτεσιώτη, αλλά και τον Ελιομάρ λόγω τιμωρίας. H 19άδα: Αποστoλίδης, Πατσιογεώργος, Μουλόπουλος, Σταθάκης, Ζαχαράκης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπανούσης, Σερζίνιο, Ν' Γκεσάν, Παμλίδης, Γιάντσης, Πίντο, Μπόγιοβιτς.

Βέβαια, οι Κοντοδήμος, Ν' Γκεσάν και Μελισσάς αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο τεχνικός της ομάδας του κάμπου ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με πάθος και θέληση για νίκη, με σεβασμό στον Ηρακλή.

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάιος 2015 01:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep