«Τρεις ακόμα νίκες»

Ο Γιώργος Βαζάκας αναφέρθηκε στην ήττα του Αχαρναϊκού στο Κρανίδι και στα πλέι οφ.

Αχτύπητους θεωρεί τον Ηρακλή και την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της ανόδου ο Γιώργος Βαζάκας. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός του Αχαρναϊκού μίλησε στον Arena Fm για την ήττα της ομάδας του από την Ερμιονίδα, αλλά και τα πλέι οφ, τονίζοντας ότι οι δύο πρωτοπόροι αν δείξουν σοβαρότητα δεν θα απειληθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαζάκα:

«Εφόσον ο Ηρακλής κέρδισε την ΑΕΚ είναι ακλόνητο φαβορί. Πρέπει να αυτοκτονήσει ο Ηρακλής για να μείνει πίσω. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν το προβάδισμα. Ο Ηρακλής με την νίκη νομίζω πως θα είναι η δεύτερη ομάδα για την άνοδο. Δεν πιστεύω πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Το μόνο που πρέπει να δείξουν και οι δύο είναι σοβαρότητα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Έχω δει όλες τις ομάδες και ο Βόλος παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής, όμως μπορεί και σκοράρει πάντα στο πρώτο 15λεπτο και λειτουργεί ώριμα. Παρά το γεγονός πως δεν σκοράρει συχνά, παίρνει τις νίκες. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ως αυτοσκοπό την νίκη και δεν τον βολεύει η ισοπαλία. Σίγουρα θα βρει πιο πολλούς χώρους ο Ηρακλής και έχει την ποιότητα να πάρει την νίκη».

Για την ήττα του Αχαρναικού από την Ερμιονίδα:

«Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά σαν στόχο έχουμε να πάρουμε τις τρεις νίκες και να μείνουμε στην κατηγορία».

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάιος 2015 12:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep