Φυντάνης: «Θα μπορούσαμε νίκη»

Ο τεχνικός των Ψαχνών Ηλίας Φυντάνης δήλωσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει τον Παναιγιάλειο.

Δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του ο Ηλίας Φυντάνης μετά την ήττα από τον Παναιγιάλειο. Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0:

«Ξέραμε ότι σήμερα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα πάει στη δύναμη. Καθ’ όλη τη βδομάδα ζήτησα από την ομάδα μου, επειδή έχει παίκτες ποιοτικούς αλλά είδα όλη τη βδομάδα ότι τους έλειπε η δύναμη και το πάθος τα οποία προσπάθησα όλη τη βδομάδα να τα περάσω. Σ’ ένα ποσοστό το περάσαμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, τα δώσανε όλα. Πιστεύω ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, τον Παναιγιάλειο, που έχει πολύ καλό υλικό και βάθος και νομίζω ότι η θέση του είναι πλασματική αφού μπορούσε από πιο προηγούμενα παιχνίδια να έχει πλαισιωθεί πιο ψηλά ακόμα.

Εμείς αγωνιστικά σταθήκαμε αντάξιοι απέναντί του, νομίζω ότι αδικούμαστε από το σκορ αφού μπορούσαμε να φύγουμε τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας. Εκτός από το αυτογκόλ δεν νομίζω να κινδυνεύσαμε άμεσα στο εύκολο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Μετά το πρώτο 15λεπτο αλλάξαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας, παίξαμε με δύο επιθετικούς 4-4-2. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για το γκολ, στην τελική μεταβίβαση της μπάλας όμως δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε να είμαστε.

Νομίζω ότι μπορούσαμε να πάρουμε και πάλι τονίζω, το βαθμό της ισοπαλίας. Εμάς μας περιμένει ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, με την Ερμιονίδα στην έδρα μας για το οποίο θέλω να δώσω ένα μήνυμα από τώρα. Κάποιοι μάλλον, χωρίς να έχει κάποια σχέση με τον Παναιγιάλειο, μας είδαν με τα αλεύρια και μας περάσαν για μυλωνάδες. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή είναι και ο χαρακτήρας μου έτσι, θα περάσω στην ομάδα μου πιο πολύ δύναμη ακόμα, γιατί δεν μπορεί να δέχεσαι δύο γκολ στην έδρα σου από την Παναχαϊκή και τέσσερα από την Επισκοπή και να λες με σημερινές σου δηλώσεις ότι πάμε για να κερδίσουμε στα Ψαχνά.

Για μας αυτό το παιχνίδι είναι οριακό και από τώρα περνάω δυναμισμό στην ομάδα μου. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο και νομίζω ότι μπορεί να το διεκδικήσει στα επόμενα παιχνίδια, να σωθεί πιο εύκολα και να μην είναι στα μπαράζ».

Στη συνέχεια σε ερώτηση που τέθηκε στον προπονητή των Ψαχνών για τη δήλωσή του ότι τουλάχιστον η ομάδα του μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να έχει απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παναιγιάλειου, τόνισε:

«Νομίζω ότι έτσι όπως αγωνίστηκε η ομάδα μου, δύσκολα θα δεχόταν γκολ σήμερα και ψάχναμε λόγω των σημαντικών ελλείψεων που είχαμε, ψάχναμε να βρούμε την κόντρα επίθεση. Βγήκαμε κάποιες φορές αλλά δεν βγήκαμε όσο οργανωμένα έπρεπε. Και πάλι λέω συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο για την νίκη».

Last modified onΔευτέρα, 23 Φεβρουάριος 2015 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep