«Ο ελάχιστος φόρος τιμής»

Τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Διονύση Καπανδρίτη, γνωστοποίησε η Ζάκυνθος.

Η διοίκηση της Ζακύνθου εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει τις ενέργειες με τις οποίες θα τιμήσει τη μνήμη του Διονύση Καπανδρίτη, που βρέθηκε νεκρός προ ημερών. Μεταξύ άλλων, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα ματς με Φωκικό και Εθνικό Σερρών, η ομάδα θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ θα γίνει προσπάθεια για την καθιέρωση τουρνουά με την επωνυμία «Διονύσης Καπανδρίτης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Τα δάκρυα στερεύουν, η καρδιά βαραίνει, τα λόγια τελειώνουν. Ο Διονύσης Καπανδρίτης δυστυχώς δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά βρίσκεται στις καρδιές και τη μνήμη όλων των Ζακυνθινών.

Γι’ αυτό λοιπόν, ο ελάχιστος φόρος τιμής από την 'οικογένεια' του ΑΠΣ Ζάκυνθος, στον άνθρωπο που αποτελεί σύμβολο της ιστορίας μας είναι:

1) Να παραβρεθεί σύσσωμη η ομάδα στη νεκρώσιμη ακολουθία στον Άγιο Χαράλαμπο, την Πέμπτη στις 15.00 το μεσημέρι.

2) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στα παιχνίδια Φωκικός- Ζάκυνθος και Ζάκυνθος- Εθνικός Σερρών στις 22 και 25 Φεβρουαρίου.

3) Να κυματίζει μεσίστια η σημαία της ομάδας μας στο Δημοτικό στάδιο, μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος.

4) Να αγωνιστούν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος με μαύρο περιβραχιόνιο, τόσο η Ανδρική ομάδα όσο και αυτή των Νέων.

5) Να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για αυτήν την Κυριακή, αποκριάτικος χορός της ομάδας μας.

6) Να γίνουν ενέργειες για την καθιέρωση επίσημου τουρνουά ή επίσημου φιλικού αγώνα με την επωνυμία 'ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗΣ'.

Last modified onΠέμπτη, 19 Φεβρουάριος 2015 10:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep