Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα εγκαίνια ο ΑΟΧ (video)

Ο ΑΟ Χανιά παραβρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων των «Blue Boys».

Τα νέα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων ΑΟΧ «Blue Boys» εγκαινιάστηκαν την Κυριακή (15/02) το βράδυ και το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα, κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο πρόεδρος των «Blue Boys», Γιώργος Μπινάκης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την πορεία της ομάδας που αγωνιστικά έχει αλλάξει επίπεδο. Προσπαθούμε από το υστέρημά μας να είμαστε κοντά στον ΑΟΧ και στα εντός έδρας ματς».

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΧ, Νότης Ψυλλάκης ανέφερε: «Μια χαρά είναι που βρισκόμαστε εδώ. Θυμόμαστε όλοι από τα πέτρινα χρόνια της αναβίωσης του ιστορικού σωματείου που τρέχαμε στα τοπικά γήπεδα ότι ο σύνδεσμος ήταν αυτός που αιμοδοτούσε την εξέδρα με παλμό και αγνότητα. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, ο σύνδεσμος έχει πολλαπλασιάσει τα μέλη του και αυτό είναι δείγμα υγείας και επιτυχίας. Είναι δικαίωση για όλους τους φιλάθλους που ονειρεύονται και προσδοκούν ότι σύντομα η ομάδα θα βρει τη θέση που της αξίζει στη Super League».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παντελής Ευθυμάκης ανέφερε: «Εύχομαι πάντα χαρές και να δούμε όλοι αυτό που τόσα χρόνια ακούμε. Με τους Κατσιγιάννη, Τσουγκαράκη, όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

* Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε ασκήσεις αντοχής με μπάλα στο οποίο συμμετείχαν και οι Παγώνης - Οικονομόπουλος. Επίσης ο Αλέξανδρος Καραγιάννης ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του στα πλευρά.

 

Last modified onΔευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 23:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep