Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο»

Λογική η κούραση της Λαμίας σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Το πρώτο ημίχρονο κράτησε ο προπονητής της Λαμίας, Παύλος Δερμιτζάκης μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος του Εθνικού Σερρών και εξήγησε, γιατί υπάρχει κόπωση. Αναλυτικά δήλωσε:

Ευχαριστώ τον κ. Κοκότοβιτς για τα καλά του λόγια. Ήταν τιμή μου που συνεργαστήκαμε στον ΠΑΟΚ και έμαθα πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο. Το ματς με τον Εθν. Σερρών ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ο αντίπαλος ήρθε με πολλές ελλείψεις και το γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα εκτός του να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι να περάσω στα παιδιά τη φιλοσοφία ότι πρέπει να το δουν πάρα πολύ σοβαρά. Είναι παιχνίδια τα οποία μπορεί να γίνει κάποια έκπληξη και να σε πληγώσει πολύ.

Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και από πλευράς επιθετικής τακτικής που προσπαθούσαμε είτε από τα άκρα, είτε από τον άξονα για να βγάλουμε επιθέσεις. Από πλευράς αμυντικής τακτικής δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο να υπενθυμίσω ότι κάναμε έξι ευκαιρίες έναντι μηδέν του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο η κούραση ορισμένου αριθμού παικτών έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει μετρά κι εμείς δεν ελέγχαμε τις ζώνες μας, τις αποστάσεις μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρία, δημιούργησε προϋποθέσεις, πάτησε περιοχή. Εμείς όμως ήμασταν στο τέλος αυτοί που θα μπορούσαμε ίσως να ανεβάσουμε το δείκτη του σκορ.

Κρατάμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κρατάμε ότι πετύχαμε μια νίκη, κρατάμε το μηδέν στην άμυνα για τρίτο παιχνίδι, κρατάμε ότι πετύχαμε δύο γκολ καθώς τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν στο γκολ. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και τον ρυθμό αυτών ο οποίος είναι ανεβασμένος. Δεν μας βοηθάει και το ένα το γήπεδο στο αθλητικό κέντρο με αποτέλεσμα να βγει μια κούραση και είναι λογική για μένα.

Θέλουμε να περάσουμε κάποια πράγματα ώστε το ρυθμό αυτό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο να τον διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί μόνο έτσι μπορείς να διεκδικήσεις το στόχο που έχουμε σαν ομάδα. Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είδαν με τη πρέπουσα σοβαρότητα αυτό το ματς. Να ευχηθώ στον Εθνικό Σερρών γιατί οι Σέρρες είναι ένας ποδοσφαιρικός νομός, να πετύχει το στόχο του που είναι η παραμονή στη κατηγορία και εγώ θα χαρώ ιδιαίτερα γιατί είναι ένας νομός που έχω πολλά αγαπημένα πρόσωπα από εκεί».

Ο Κώστας Νεόφυτος σημείωσε:

«Να συμφωνήσω ότι ο αντίπαλος ερχόταν με πολλές απουσίες αλλά αυτό αν δεν είσαι σοβαρός και προσεκτικός ξεκινάει boomerang. Από εκεί και πέρα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας να πρεσάρουμε τον αντίπαλο ψηλά. Νομίζω το καταφέραμε πολύ καλά. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δύο φορές και θεωρώ ότι είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μας έπεσε λίγο, υπήρξε κούραση αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια να ευχηθώ και συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού Σερρών και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της».

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep