Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έναρξη αντεπίθεσης»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ελπίζει σε αντεπίθεση αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Φωκικό.

Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής δεν έγινε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να τοποθετείται σχετικά μέσω ανακοίνωσης και να απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς για την προσεχή αναμέτρηση. Όπως ανέφερε: «Από αυτό το παιχνίδι ξεκινάει η αντεπίθεση για τη σταθεροποίηση της ομάδας μας...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της ομάδας μας, ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικέςκινήσεις για την περίοδο Ιανουαρίου. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τη δραστηριότητά της στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης και επιπλέον θωράκισης του ρόστερ ώστε να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή κι ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με συνεχείς υπερβάσεις σε συνθήκες τρομερά δύσκολες συνθήκες, η διοίκηση και οι αρμόδιοι του αγωνιστικού έκαναν ο,τι μπορούσαν για την επίτευξη του στόχου στο πιο δύσκολο και άδικο (για όλες τις ομάδες) πρωτάθλημα της football league των τελευταίων ετών!

Καλωσορίζουμε για άλλη μια φορά όλους τους νέους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ και μαζί με τα παιδια που ήταν ήδη στην ομάδα και την τεχνική ηγεσία, τους γνωστοποιούμε και μέσω της ανακοίνωσης ότι θα σταθούμε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις. Το μόνο που ζητάμε απ’ αυτούς είναι αφοσίωση στη δουλειά τους, συνεχής προσπάθεια με αμείωτη ένταση τόσο στην καθημερινότητα της ομάδας όσο και στους κρίσιμους αγώνες που απομένουν.

Ακόμη, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Φωκικό στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Αναγεννησιώτες να δώσουν βροντερό παρών και να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος για την κατάκτηση της νίκης! Η θετική τους αυρα μπορεί να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχία. Απ’ αυτό το παιχνίδι ξεκινάει η αντεπίθεση για την σταθεροποίηση της ομάδας μας, εκεί που ανήκει και προστάζει η εμβέλεια και η ιστορία της, στο προσκήνιο δηλαδή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep