Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν ήθελα μεταγραφές»

Η συνέντευξη Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη την Πέμπτη (12/2).

Στους εκπροσώπους του Τύπου στη Λαμία μίλησε την Πέμπτη (12/2) ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας ανέφερε πως ναι μεν υπήρχε πρόθεση από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να κάνει και άλλες μεταγραφές, ο ίδιος δεν ήθελε.
Μίλησε για τις απουσίες που υπάρχουν ενόψει του ματς με τον Εθνικό Σερρών, ενώ υποστήριξε ότι θέλει νίκη με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα: "Μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα η ομάδα απέσπασε ένα θετικό αποτέλεσμα, άσχετα αν πήγαμε εκεί να πάρουμε τη νίκη, που μας δίνει μια διαφορά ασφαλείας 5 βαθμών από μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας, άρα είναι σημαντική και γενικά δείξαμε καλά δείγματα γραφής. Είχαμε όμως και αρνητικά, όπως ο τραυματισμός του Ανδρέα Βασιλόγιαννη που έπαθε ρωγμώδες κάταγμα κλείδας και θα λείψει 5 με 6 εβδομάδες, ένας πολύ καλός παίκτης και βασικό στέλεχος της ομάδας. Ωστόσο δεν με προβληματίζει η απουσία γιατί είναι τακτική μου να μην κολλάω ποιος θα απουσιάζει από την ομάδα, γιατί όταν έχεις ένα ρόστερ και ιδιαίτερα όπως είναι της Λαμίας που είναι πλούσιο δεν μένουμε στο αν κάποιος λείπει λόγω τραυματισμού ή καρτών. Γιατί μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από αυτό να διαχειριστούμε σωστά τα πράγματα και να παίρνουν ευκαιρίες και παιδιά που πιθανόν δεν πήραν μέχρι τώρα. Αυτό που με στεναχωρεί όμως σαν προπονητή και σαν άνθρωπο είναι η υγεία των παικτών που θεωρώ ότι είναι πάνω απ' όλα, με αυτή την έννοια ήταν αρνητικό το συγκεκριμένο γεγονός."

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών: "Το επόμενο παιχνίδι είναι ο Εθνικός Σερρών, μια ομάδα χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και προερχόμενη από αρνητικά αποτελέσματα. Στόχος μας φυσικά η νίκη και οι 3 βαθμοί. Θα προσπαθήσουμε όμως αυτή η νίκη να έρθει μέσα από ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα το ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς οι ίδιοι και μετά ο κόσμος που έρχεται να μας παρακολουθήσει. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα, συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο το οποίο θα ακολουθήσουμε. Το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με την εικόνα της δικής μας ομάδας. Σίγουρα θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο, γιατί γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και ο κόσμος είναι ένα τεράστιο στήριγμα."

Για τις απουσίες του Εθνικού Σερρών: "Δεν στεκόμαστε στις απουσίες των αντιπάλων γιατί και τα παιδιά που θα αναπληρώσουν τις απουσίες θα παίξουν για να δείξουν και αυτά πράγματα. Όλα εξαρτώνται από εμάς, αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, όχι μόνο ο Εθνικός Σερρών αλλά κανένας δεν θα έχει τύχη, δεν πρέπει να δώσουμε τα περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι."

Για τις απουσίες, για τις προπονήσεις και την αποστολή: "Τιμωρημένος είναι ο Ηλίας Κακαράς που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και ένα από τα παιχνίδια που δηλώθηκε είναι και αυτό με τον Εθνικό. Τραυματίες ο Αντρέας Βασιλόγιαννης και ο Μάριος Γκελής. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Οι προπονήσεις για όποιον ενδιαφέρεται να βλέπει και να παρακολουθεί τη δουλειά που γίνεται και την προσπάθεια θα είναι ανοιχτές Δευτέρα, Τρίτη (αν δεν υπάρχει ρεπό) και Τετάρτη, ενώ οι 3 τελευταίες πριν τους αγώνες θα είναι κλειστές για τον κόσμο για ευνόητους λόγους.Η αποστολή θα ανακοινώνεται μετά την τελευταία προπόνηση παραμονές του αγώνα."

Σε ερώτηση για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου αν η ομάδα ανεβεί κατηγορία: "Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου όπως είναι τώρα δεν είναι ικανοποιητικές και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη κατηγορία. Το δύσκολο είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία, μετά όλα θα γίνουν. Υπάρχει η διάθεση από τον πρόεδρο για επενδύσεις αλλά φυσικά πρέπει να συμβάλλουν και οι τοπικές Αρχές. Σημαντικό είναι ότι η Λαμία δεν είναι υπόθεση κάποιου αλλά όλων, όμως άσχετα αν βγει ή όχι πρέπει πάντα να υπάρχει διάθεση αναβάθμισης. Υπάρχει έδαφος για αθλητικούς χώρους και να γίνει με παρεμβάσεις το στάδιο στολίδι, γιατί έχει να κάνει με την ομάδα της πόλης και όχι με τα πρόσωπα."

Για προσθήκες τελευταίας στιγμής: "Υπήρχε διάθεση από τον πρόεδρο, δεν υπήρχε όμως διάθεση από μένα. Υπάρχει ρόστερ πλούσιο ποιοτικά και ποσοτικά και όποια προβλήματα υπάρχουν μπορούν να λυθούν. Στη συγκεκριμένη φάση οτιδήποτε έρθει περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό. Το μεγάλο ρόστερ γενικά δεν είναι λειτουργικό για έναν προπονητή γιατί άθελά του αδικεί κάποια παιδιά, θα υπάρχει προβληματισμός αλλά χρειάζεται κατανόηση για να το διαχειριστούμε σωστά."

Για τις επαφές με την ομάδα Νέων: "Υπήρξε συνάντηση ήδη με τον προπονητή της Κ19 και υπάρχει διάθεση για δύο παιχνίδια το μήνα και ένα με άλλες ομάδες της περιοχής για να παρακολουθούμε παίκτες. Δίνουμε έμφαση στα τμήματα υποδομής και είμαστε σε καλό σημείο αλλά θα οργανωθούμε ακόμη περισσότερο, η Κ έχει να δώσει πάρα πολλά. Σκοπός μας η δημιουργία ενός δικτύου ανθρώπων που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και το Νομό ώστε να δίνουν τις δικές τους προτάσεις για παρακολούθηση ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι προπονητές των Μεικτών ή των ομάδων του Τοπικού Πρωταθλήματος. Γιατί όταν έχεις γερές βάσεις, δύσκολα πέφτει το κτίριο".

Last modified onΠέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep