Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Θέλει Νεϊμάρ η Αναγέννηση»

Μεταγραφικά σενάρια στη Βραζιλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Λίγα 24ωρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου προέκυψε... Βραζιλιάνος για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «globoesporte» ανέφερε ότι ο 20χρονος επιθετικός, Ζούνιορ Νεϊμάρ παρότι τον Νοέμβριο υπέγραψε στην Πενιαρόλ (τοπική ομάδα της Βραζιλίας), έχει πρόταση από τους Θεσσαλούς!

«Οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας ήρθαν σε επαφή με τον προπονητή του και απομένει το πράσινο φως από την πρόεδρο, Πατρίσια Σερούδο», ανέφερε το δημοσίευμα, με τον εκπρόσωπό του να δηλώνει: «Ένας Βραζιλιάνος στην Ελλάδα γνωρίζει καλά τον Νεϊμάρ και οι επαφές είναι προχωρημένες. Όλα εξαρτώνται από την Πενιαρόλ».

Το ενδιαφέρον επιβεβαίωσε η πρόεδρος της ομάδας, αλλά σημείωσε ότι ο Νεϊμάρ έχει ρήτρα και θα αποχωρήσει, μόνο με ανταλλάγματα. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «οι άνθρωποι της Αναγέννησης περιμένουν τον ποδοσφαιριστή έως το Σάββατο (14/02), έξι ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου». Προφανώς δεν γνωρίζουν ότι η χειμερινή περίοδος λήγει στις 13 Φεβρουαρίου...

Σε άλλη ιστοσελίδα, ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να κάνει και δηλώσεις όπου τονίζει: «Είμαι ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε άλλη χώρα. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Ευρώπη;».

Last modified onΤετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep