Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δυσοσμία από τα σωθικά του ΑΟΧ»

Ο Νίκος Βαγιωνάκης παραιτήθηκε από τη διοίκηση του ΑΟ Χανιά.

Την αποχώρησή του από το ΔΣ του ΑΟ Χανιά και γενικότερα από τα δρώμενα της κρητικής ομάδας ανακοίνωσε ο Νίκος Βαγιωνάκης. Το πρώην πλέον μέλος της διοίκησης έκανε λόγο για... σαπίλα που εκτοξεύουν άνθρωποι γύρω και μέσα από τους «κυανόλευκους» και ανέφερε σε δήλωσή του:

«Μετά από ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από το Δ.Σ του ΑΟΧ και γενικά από τα δρώμενα της ομάδας. Δυστυχώς αυτή η δυσοσμία που χρόνια τώρα βγαίνει από τα σωθικά αυτής της ομάδας, «αυτός ο υπέροχος εσωτερικός κόσμος της» είναι η αιτία για πολλά κακά, με αποτέλεσμα αντί να ενώνει ανθρώπους να χωρίζει ανθρώπους σε μια κοινωνία πολύ μικρή. Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό, το πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, να είμαι κάτι χρήσιμο και ουσιαστικό σε αυτήν την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν αντέχεται άλλο αυτή η "σαπίλα" που εκτοξεύουν άνθρωποι γύρω και μέσα από αυτήν!

Προτιμώ να κρατήσω χίλιες φορές ακέραια την φιλία μου με τον Νίκο Κατσιγιάννη και το Μιχάλη Τζουγκαράκη, παρά να την φθείρω σε μικροπρέπειες, και να την διαπραγματεύομαι με πολύ μικρούς και άθλιους ανθρώπους!

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στον καλό μου φίλο και προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να πετύχουν όλους τους στόχους τους και να κάνουν όλους τους αγνούς φιλάθλους αυτής της ιστορικής ομάδας υπερήφανους...

Νίκος Βαγιωνάκης»

Last modified onΠαρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep