Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοπή με βραβεύσεις

Στις 14 Φεβρουαρίου η εκδήλωση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου.

Το «παρών» και το μέλλον του Παναιγιαλείου θα συναντηθούν το Σάββατο (14/02) στην εκδήλωση που διοργανώνουν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Μια ακόμα λαμπρή εκδήλωση, όπου θα «γεφυρώσουν» το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τού «μελανόλευκου» συλλόγου, ετοιμάζουν από κοινού για το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, οι διοικήσεις τής «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» και του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου».

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως ο Παναιγιάλειος είναι από τους συλλόγους που πραγματικά έχει αναγάγει την κοπή τής πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, όπου το «παρών» δίνουν δημοτικοί – πολιτικοί αλλά και αθλητικοί παράγοντες, μα κυρίως η «δύναμη» τής ομάδας που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της.

Βραβεύσεις

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Έσπερος» στο Πανόραμα (Μεϊντανάς) Αιγιάλειας, όπου οι άνθρωποι τού αιγιώτικου συλλόγου έχουν προγραμματίσει να βραβεύσουν παλιούς διοικητικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά τους στη «Μαύρη Θύελλα», αλλά και κάποιους φιλάθλους που εδώ και χρόνια έχουν γίνει «ένα» με την ομάδα, ακολουθώντας την πιστά, σε όποια κατηγορία κι αν έχει βρεθεί.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 9μ.μ. και η αξία τής πρόσκλησης είναι 15 ευρώ (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό). Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, 1ος όροφος), στο καφέ «Ημίχρονο» (Ρωμανιώλη 4) και στο καφέ – μπαρ «Bongos» (Ζωοδόχου Πηγής).

Λαχειοφόρος αγορά με καταπληκτικά δώρα

Επίσης, κατά τη διάρκεια τής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά (1 ευρώ ο λαχνός), που ήδη έχει ξεκινήσει να «τρέχει» και που περιλαμβάνει δεκάδες δώρα. Μεταξύ αυτών μια τηλεόραση Samsung LED 55΄΄ αξίας 1.400 ευρώ (προσφορά Expert Tools – Mega Euronics Παναγόπουλος), ένας ηλιακός ανοξείδωτος αξίας 800 ευρώ (προσφορά ΑΦΟΙ Π. Κωστόπουλοι ΑΕΒΕ), ένα κοστούμι αξίας 450 ευρώ (προσφορά καταστήματος Segreto) και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας (προσφορά τού μέγα χορηγού «Alcatel onetouch»)».

Last modified onΠέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep