Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λυπούμαστε για Μπάμπα...»

Ο Ηρακλής παραδέχτηκε τη... γκάφα με τον Μπίνο Μπάμπα.

Θέση στο θέμα που προέκυψε προ ημερών με τον Μπίνο Μπάμπα πήρε ο Ηρακλής. Ωστόσο, στην ανακοίνωσή του απέφυγε να τοποθετηθεί, γιατί ο Αφρικανός δεν είχε δελτίο και αρκέστηκε να σημειώσει ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο και είχε πλήρη ιατρική κάλυψη. Μάλιστα, η ΠΑΕ ανέφερε ότι λόγω περιορισμών στις μεταγραφές θα πρέπει να φύγει και έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Απόλλωνα 1926.

Αναλυτικά:

Σχετικά με το θέμα του Hassoma Bino Bamba η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ενημερώνει ότι: «Ο Μπάμπα είχε συμβόλαιο και πληρωνόταν κανονικά όλο αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα είχε πλήρη ιατρική κάλυψη μέχρι να αποθεραπευτεί, από τον Ηρακλή. Είμαστε δυσαρεστημένοι που οι περιορισμοί της αδειοδότησης της ομάδας δεν μας επιτρέπουν να τον εντάξουμε στην δύναμη του Ηρακλή. Σαν αποτέλεσμα κάναμε μια συμφωνία με τον Απόλλων Καλαμαριάς για να δοθεί εκεί και να μπορέσει να παίξει. Ευχόμαστε στον Μπάμπα κάθε επιτυχία και λυπούμαστε που είμαστε αναγκασμένοι να μην τον έχουμε στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τον κ. Παπαθανασάκη για την αμέριστη συμπαράσταση και την βοήθεια που μου πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα το οποίο δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω του τραυματισμού μου. Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ηρακλή και εύχομαι να ξαναγυρίσω στην ομάδα η οποία μου στάθηκε όπως η οικογένεια μου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή, που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο βρέθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ».

Ανακοινώθηκε ο Καρακώστας

Την Τετάρτη (04/02) η ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του Ανέστη Καρακώστα από τη Νίκη Βόλου: «Ο Ανέστης Καρακώστας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρακλή και εντάχθηκε στην ομάδα. Ο Καρακώστας αγωνιζόταν μέχρι τώρα στη Νίκη Βόλου».

Last modified onΤετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep