Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν θα πεθάνει»!

Πρωταγωνιστής ο διαιτητής στο Κρανίδι σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο διαιτητής Ζαραβίνος (Αθηνών) ήταν πρωταγωνιστής στον αγώνα με την Ερμιονίδα όπως υποστήριξε ο Γιώργος Βαζάκας μετά την ήττα (2-1) του Αχαρναϊκού. Όπως ανέφερε:

«Είμαι 23 χρόνια προπονητής και αυτό που με χαρακτηρίζει είναι να λέω πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και οι προπονητές στο ποδόσφαιρο. Σήμερα ήταν ο διαιτητής πρωταγωνιστής. Θα κλείσω με μια φράση Σέβομαι την Ερμιονίδα, μια ομάδα υιγή και νέα. Και εκτιμώ αφάνταστα ότι οι άνθρωποί της μία ομάδα από το πουθενά την έφτασαν ως εδώ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το μόνο που θα πω είναι ότι ο Αχαρναϊκός με τη δικιά μου παρουσία είναι σκληρός για να πεθάνει. Δεν θα πεθάνει.

Είναι ομάδα που απέκτησε τον σεβασμό μέσα στο γήπεδο και θα συνεχίσει... Έχουμε εννέα παιχνίδια και ο Αχαρναϊκός σε όλα θα δώσει και την ψυχή του για να πετύχει τον στόχο. Εύχομαι στην Ερμιονίδα και στον φίλο μου, τον Μουράτ να πετύχουν τον στόχο τους. Σέβομαι και εκτιμάω την ομάδα τους».

Ο Ιβάν Γέσιτς δήλωσε: «Δεν είμαστε ομάδα που ξέρει να κλαίει. Ο διαιτητής στο πρώτο γκολ κάνει τέσσερα διαδοχικά λάθη. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Μπροστά στον βοηθό να βγαίνει με τη μπάλα ο ποδοσφαιριστής έξω και να μην το βλέπει; Θέλω να δω τι θα πουν οι αρμόδιοι όταν δουν τη φάση...».

Last modified onΔευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep