Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη... ασπιρίνη»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε ασπιρίνη το τρίποντο επί του Φωκικού.

Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της Λαμίας. Ο Καβαλιώτης οδήγησε την ομάδα στο τρίποντο επί του Φωκικού και μετά το ματς σχολίασε: «Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Σημαντικό ρόλο στη νίκη έπαιξαν οι τρεις αλλαγές που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Γι αυτό υπάρχουν και οι παίκτες αυτοί που για μένα είναι οι πιο βασικοί. Όπως επίσης και η συμπαράσταση του κόσμου που η ομάδα τον έχει ανάγκη να είναι δίπλα. Συνεχίζουμε έχοντας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κάτι το οποίο μπορούμε και είναι στις δυνατότητές μας.
Υπήρχε ένα άγχος και είχε να κάνει με όλα αυτά που γίνανε το τελευταίο διάστημα. Αυτές οι νίκες όμως είναι η ασπιρίνη για να μπορέσεις στη συνέχεια να πιάσεις τις δυνατότητες της ομάδας και να είναι μέσα στους στόχους της. Θεωρώ ότι με μεγάλη σκέψη προσπαθούμε να βρούμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Διάθεση υπάρχει για να γίνει κάποια ή κάποιες μεταγραφές. Αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και όλοι προσπαθούμε για τις δυνατότητες της ομάδας. Έχουμε παίκτες που έχουν ποιότητα αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τακτικό κομμάτι και στο κομμάτι των τελειωμάτων. Νομίζω ότι πολύ εύκολα φτάνουμε στην περιοχή αλλά το γκολ δεν είναι εύκολο. Πάντα παρουσιάζονται προβλήματα. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και μέσα από τις προπονήσεις το λύνεις ώστε να βελτιώνεσαι συνέχεια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αρκεί να έχουν όρεξη θα δείξουν τι αξίζουν και θα παίξουν
Με τη σειρά μου πολλά συγχαρητήρια δίνω στο Φωκικό γιατί ήταν μια ομάδα που είχε πολύ καλή αμυντική τακτική. Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι μας απείλησε αλλά ήταν ομάδα που αισθανόσουν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά. Ευτυχώς όμως θα έλεγα ότι διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το ματς. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και καλό ρυθμό. Προσπαθήσαμε από τα άκρα, δημιουργήσαμε περισσότερες προϋποθέσεις και λιγότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ πιο νωρίς».

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep