Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Κωστάκης στον Θρασύβουλο

 

Οι «πράσινοι» θα δοκιμάσουν τον 21 ετών μεσοεπιθετικό

Η πρώτη νίκη του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη στην ομάδα της Φυλής. Τόσο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όσο και στις Σέρρες, οι «πράσινοι» έδειξαν ότι έγιναν πιο ποιοτικοί με τις προσθήκες των Κώστα Παγώνη, Αλεξάντερ Ντακόλ, Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ και οι πληροφορίες του flnews.gr αναφερουν ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις.

Την Κυριακή (15/01) υπήρχε ρεπό και έτσι από τη Δευτέρα (16/01) αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση ο 21 ετών μεσοεπιθετικός, Χάρης Κωστάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε δοκιμαστεί στην ΑΕΛ. Ο νεαρός ξεκίνησε στις τοπικές ακαδημίες του AO Γιάννινα και των Eλπίδων Iωαννίνων, συνεχίζοντας στην Oλλανδία στις ακαδημίες των Άγιαξ (2005-2006), Ζεμπούργκια (2006-2007) και Τελσταρ (2007-2009). Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιώς όπου παρέμεινε έως το 2011 μετρώντας συνολικά 33 συμμετοχές πετυχαίνοντας 2 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Τσεχία και στην Μπλάντα Μπόλεσλαβ, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι. Επίσης είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Παίδων.

Εκτός αυτού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θρασύβουλος ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τους μέσους, Άλαν Σάντσες, Ίκερ Μπεγκόνια.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep