Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαι προπονητής Super League»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε στην επιθυμία των παικτών να γυρίσει στον ΑΟΧ.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sdna.gr» έδωσε ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Σούλης Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία των ποδοσφαιριστών να γυρίσει και στις... 10 με 12 προτάσεις που είχε όσο καιρό ήταν άνεργος!

Μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος ανέφερε:

«Είχα πει και τότε πως έφυγα για κάποιους προσωπικούς λόγους, τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά θα πήγαινα μόνο σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ -όμως δεν προέκυψε κάτι που να με κάλυπτε- ή σε 2-3 μόνο από τις ομάδες της Football League. Θεωρώ τον εαυτό μου προπονητή Σούπερ Λιγκ, άσχετα που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στα Χανιά με τα οποία έχω δεθεί και θέλουμε να πετύχουμε την άνοδο.

Μέτρησε πολύ όμως η επιθυμία και των παικτών για να γυρίσω. Βρέθηκα μάλιστα πολύ κοντά σε άλλη ομάδα τις τελευταίες μέρες, αν με καλούσε ο πρόεδρος ελάχιστα πιο μετά, ίσως να ήταν αργά. Είχα δεχτεί πάντως τουλάχιστον 10-12 προτάσεις από ομάδες της κατηγορίας όλο αυτό το διάστημα».

Χαρακτήρισε την πρόκριση σε βάρος του ΠΑΣ ως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του, αλλά θυμήθηκε πως πριν δύο χρόνια είχε αποκλείσει τον Ατρόμητο με τον Ολυμπιακό Βόλου και ότι δύο φορές έχει φτάσει στα ημτελικά του θεσμού.

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep