Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι άλλη εσωστρέφεια»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου παρουσίασε τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Συνέντευξη Τύπου έδωσε την Τετάρτη (28/01) ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, προκειμένου να ανακοινώσει την πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο και να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να πετύχουν τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όπως γνωρίζετε όλοι τον τελευταίο καιρό, η ομάδα πέρασε μια μικρή κρίση. Πρέπει να την ξεπεράσουμε. Η ομάδα έφερε δύο κακά αποτελέσματα, τα έχει όμως αυτά το ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε, να ανασυνταχθούμε και στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε εκεί όπου έχουμε βάλει στόχο, ο οποίος είναι τα play off. Από εκεί και πέρα αν μπούμε στα play off θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα και τι μπορούμε να προσδοκούμε από αυτό.

Θέλω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι η απόφαση για τον νέο προπονητή έχει ληφθεί, ο ίδιος το έμαθε πριν από 1 ώρα. Όλες αυτές τις μέρες είδα κάποιους προπονητές, όλοι είναι αξιόλογοι και θα μπορούσαν κάλλιστα να σταθούν στο τιμόνι της Λαμίας. Τώρα όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Μετά από πολλή κουβέντα συμπεριλαμβανομένου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσαμε αυτός που θα τρέξει την ομάδα από δω και στο εξής να είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Αύριο το απόγευμα θα δώσει Συνέντευξη Τύπου και από αύριο θα προπονεί την ομάδα κανονικά.

Θέλω να τονίσω ότι η ομάδα της Λαμίας ξεκίνησε σαν μια οικογένεια και αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται. Όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για να συνεχίσουμε αυτό το έργο που ξεκινήσαμε. Η Λαμία αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα με σεβασμό στη Β΄ Εθνική, με στόχους, έτσι πρέπει να συνεχίσει και να φύγουμε από την εσωστρέφεια και να δούμε τα πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε για τον Λεάντρο.

Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε για Τεννέ, Τσικνή.

Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε για την ενίσχυση, τον Σήφη Δασκαλάκη και το γηπεδικό.

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep