Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δίχως τους οπαδούς του στον Βόλο

Χωρίς τους φίλους του θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ηρακλής.

Δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, να τους δοθεί το «πέταλο» του ΕΑΚ, όμως αυτό είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα, οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι θα εκδοθούν 1.800 εισιτήρια και με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας δεν θα υπάρξει διάθεση προς τους Θεσσαλονικείς.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ηρακλή, τονίζεται: «Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο παιχνίδι Ολ. Βόλου – Ηρακλής, όπου την «κυανόλευκη» ΠΑΕ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Μάκης Σαρλής.
Από την πλευρά του Ηρακλή ζητήθηκε εκδοτήριο και το πέταλο για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας όμως αυτό δεν ήταν εφικτό μιας και λόγοι ασφαλείας δεν επιτρέπουν την χρήση της συγκεκριμένης θύρας η οποία παραμένει κλειστή στα παιχνίδια της τοπικής ομάδας.
Μάλιστα όπως διευκρινίστηκε από τους γηπεδούχους θα εκδοθούν 1.800 εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και με την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας αποφασίστηκε η απαγόρευση της διάθεσης εισιτηρίων στους φίλους του Ηρακλή».

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep