Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος και επίσημα ο Τεννές

Ο Μπάμπης Τεννές αποχώρησε από τον πάγκο της Λαμίας Ο Μπάμπης Τεννές αποχώρησε από τον πάγκο της Λαμίας

Η διοίκηση της Λαμίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, επιβεβαιώνοντας το flnews.gr.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί για τη Λαμία ο Μπάμπης Τεννές καθώς η διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται: «Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και σ' αυτόν και στους συνεργάτες του».

Ο Μπάμπης Τεννές αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εδώ και μια εβδομάδα μια ίωση με ταλαιπωρεί και ήταν η αιτία της απουσίας μου από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Ενώ ακόμη δεν έχω αναρρώσει και δεν έχω πάει στην ομάδα, διαβάζω ότι λύνεται η συνεργασία μου "κοινή συναινέσει". Ο άγνωστος και άμαθος μέχρι πριν 7 μήνες πρόεδρος της ομάδας, στους 7 αυτούς μήνες έγινε γνωστός σ' όλη την Ελλάδα μέσα από την καταπληκτική πορεία της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα έμαθε τα πάντα για το ποδόσφαιρο.
Αφού πρώτα ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία μας και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, όλους επίσης τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους και τον κόσμο της ομάδας για την αμέριστη συμπαράστασή του, να πω ότι: "η καλή διαχείριση της πολύ μεγάλης επιτυχίας ή της οδυνηρής ήττας θέλει άτομα με επίπεδο, ήθος και ψυχραιμία».

Last modified onΚυριακή, 25 Ιανουάριος 2015 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep