Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Καμινιώτης

Παίκτης του Παναιγιάλειου και επισήμως ο Πέτρος Καμινιώτης.

Το ρεπορτάζ του flnews.gr σχετικά με τον Πέτρο Καμινιώτη και τον Παναιγιάλειο επιβεβαιώθηκε. Η ομάδα του Αιγίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Καμινιώτη. Ο 26χρονος (γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 13 Μαΐου 1989) κεντρικός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Α.Ο. Χανίων, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος, και σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία τού «μελανόλευκου» συλλόγου, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής τής ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Καλαμάτα, Διαγόρα Ρόδου, Βέροια, Πιερικό, Δόξα Δράμας, Γλυφάδα και Άρη Θεσσαλονίκης».
Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Καμινιώτης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον ιστορικό Παναιγιάλειο και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σαν ποδοσφαιριστής έχω μεγάλες φιλοδοξίες, γι’ αυτό και επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στο Αίγιο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».

* Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου προπονήθηκαν και σήμερα κανονικά (πλην του Μπουρλάκη που τέθηκε νοκ άουτ για 10 περίπου ημέρες λόγω τραυματισμού στο γόνατο και του Ουρτάδο που επιστρέφει την Κυριακή από την πατρίδα του) υπό τις οδηγίες τού τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντος Πέτρου Καμινιώτη. Υπενθυμίζεται πως από το δευτεριάτικο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα απουσιάσουν επίσης οι Σταμογιάννος (τιμωρημένος) και Μωυσίδης (τραυματίας).

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιανουάριος 2015 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep