Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνετο πέρασμα από το Αλκαζάρ

Ο Τύρναβος αιφνιδιάστηκε με γκολ στο 3ο λεπτό και τελικά ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Μετά το άκουσμα του αντιπάλου τους στο Κύπελλο Ελλάδος στον Τύρναβο γνώριζαν πως το ματς με τον Ολυμπιακό θα αποτελούσε κάτι ανάμεσα σε τυπική υπόθεση και γιορτή με έναν μεγάλο αντίπαλο στο Ακαζάρ. Οι Πειραιώτες, όμως, το απέδειξαν πολύ πιο εύκολα στην πράξη και έκαναν πολύ νωρίς το 1-0 στο παιχνίδι με τον Μπενίτες, ο οποίος με κούρσα από αριστερά και σουτ έγραψε το 0-1 στο 3ο λεπτό. Πάλι ο Μπενίτες στο 26ο λεπτό έκανε το 0-2 και τελείωσε ουσιαστικά το ματς.

Οι αλλαγές του Τυρνάβου έδωσαν λίγο πνοή και δημιούργησαν ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ, με τον Μιλιβόγιεβιτς στο 84' να διαμορφώνει με γυριστό σουτ το 0-3 και να δίνει τέλος στον περίπατο των «ερυθρόλευκων» στο Αλκαζάρ.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

3' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπενίτες με ατομική προσπάθεια από την αριστερή πλευρά μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ.
19' Ο Γιαννούλης έκανε σέντρα, ο Μπενίτες έστρωσε στον Διαμαντάκο που δεν μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα.
23' Δυνατό σουτ του Πελέ έξω από την περιοχή, ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα.
26' ΓΚΟΛ 0-2 Ο Διαμαντάκος έδωσε στον Μπενίτες, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Τυρνάβου και από θέση τετ α τετ νίκησε τον Πρίφτη
41' Χτύπημα φάουλ του Πελέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ιβανίδη και πέρασε σε κόρνερ.
56' σουτ του Παπασάββα μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Μέγερι για τον Ολυμπιακό.
73' ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ γκολ του Διαμαντάκου επειδή ήταν σε θέση οφσάιντ ο Γιαννούλης που έκανε την πάσα. Σωστή η υπόδειξη του βοηθού διαιτητή.
84' ΓΚΟΛ 0-3 Ο Μιλοβόγεβιτς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία πάσα του Ντουρμάζ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Χαλούλος, Ντατίδης (46' Σοφερλίνο), Ιβανίδης, Γεωργίου, Παπασάβας (68' Αλεξίου), Ποκόνγκ, Οτα (46' Μιλουτίνοβιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Σιόβας, Γιαννούλης, Πελέ (62' Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν (72' Μιλιβόγιεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62' Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep