Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αν χρειαστεί, θα παραιτηθώ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, Λάμπης Σιδηροκαστρίτης ανοίγει τον δρόμο στον Θανάση Παπαγεωργίου που θέλει να αναλάβει την ομάδα.

Ο Πανηλειακός τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό ερασιτεχνικό καθεστώς και ο μεγαλομέτοχος της πελοποννησιακής ΠΑΕ, Θανάσης Παπαγεωργίου έχει εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει επικεφαλής της προσπάθειας αναγέννησης της ομάδας. Ο Ήλειος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να ασχοληθεί διοικητικά με τον Ερασιτέχνη και να γίνει πρόεδρος.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, Λάμπης Σιδηροκαστρίτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτη», τονίζει πως τα όποια διαδικαστικά εμπόδια υπάρχουν, μπορούν να ξεπεραστούν, προσθέτωντας ότι είναι διατεθειμένος ακόμη και να παραιτηθεί για να βοηθήσει στην υλοποίηση του σχεδίου του Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Κατ' αρχήν να τονίσω ότι σαν Ερασιτέχνης δεν έχουμε κουβεντιάσει ακόμα με τον κ. Παπαγεωργίου, αλλά έχουμε ενημερωθεί ότι θέλει να υπάρξει συνάντηση την Κυριακή των εκλογών. Σαν Ερασιτέχνης Πανηλειακός σαφώς και δεν έχουμε καμία αντίρρηση στο να βοηθήσει ένας επιφανής Ηλείος σαν τον κ. Παπαγεωργίου τον Πανηλειακό ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Εκτός αυτού όμως θα πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη οργανωτική δομή που να βασίζεται σε ντόπια πρόσωπα. Στο παρελθόν ο Πανηλειακός δυστυχώς είχε χάσει την επαφή του με την τοπική κοινωνία. Έτσι στις τελευταίες εκλογές του Ερασιτέχνη κάναμε μία προσπάθεια να ξαναφέρουμε την τοπική κοινωνία κοντά στον Πανηλειακό και προσπαθήσαμε να μην αμαυρωθεί η ιστορία της ομάδας κατεβάζοντας στο πρωτάθλημα το Γυναίκειο τμήμα και συντηρώντας τις ακαδημίες. Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν περισσεύει κανένας. Πρέπει όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Από τη στιγμή που ο κ. Παπαγεωργίου έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί διοικητικά με τον Ερασιτέχνη, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί στο τυπικό της διαδικασίας να υπάρξουν κάποια εμπόδια αφού ο κ. Παπαγεωργίου δεν είναι μέλος του Ερασιτέχνη, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να ξεπεραστούν. Είμαι διατεθειμένος ακόμα και να παραιτηθώ από την προεδρία προκειμένου να βρεθεί τρόπος ούτως ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 11:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep