Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε ενίσχυση»

Ο Νικ Κάτσικας τόνισε ότι αν δεν πίστευε στη σωτηρία δεν θα αναλάμβανε τον Φωκικό.

Την ενίσχυση του ρόστερ περιμένει ο προπονητής του Φωκικού, Νικ Κάτσικας που στάθηκε στην αποβολή του Καντούτση απέναντι στον Αιγινιακό. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είδαμε ότι το ματς δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Με την αποβολή αλλάξαμε τα σχέδιά μας, οπισθοχωρήσαμε, δώσαμε χώρο και σε έναν ικανοποιητικό βαθμό κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας τον αντίπαλο εκτός από δύο, τρία λεπτά που φάνηκε η κούραση. Τα παιδιά είχαν να καλύψουν την ενέργεια από την αποβολή και ήταν λογικό να γίνουν λάθη.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Κατάλαβαν ότι πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο. Σίγουρα περιμένουμε ενισχύσεις και πάνω σε αυτό θα χτίσουμε. Χρειάζεται υπομονή. Αν υπάρχει υπομονή και προσπάθεια υπάρχουν ελπίδες, γιατί ακολουθούν ακόμα πολλά ματς.

Το σημαντικό είναι ότι δεν μεγάλωσε η διαφορά από τις παραπάνω θέσεις. Να είμαστε ρεαλιστές. Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο και ο αντίπαλος δεν είναι χειρότερη ομάδα από σένα, δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Για τον στόχο της εισόδου στα μπαράζ ανέφερε:

«Αν δεν πίστευα στην παραμονή δεν θα ερχόμουν. Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά πιστεύω ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί κι εγώ θα δώσω τα μέγιστα για να πετύχουμε. Θεωρώ ότι ο στόχος είναι εφικτός».

ΑΜΦΙΣΣΑ: Κώστας Παλάντζας

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 23:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep