Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφαίρεση βαθμών για Ηρακλή»!

Η FIFA, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ζήτησε την αφαίρεση τριών βαθμών του Ηρακλή για χρέη στον Ντάνι Λόπεθ.

Τελεσίδικη απόφαση της FIFA έχει φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, το οποίο αναφέρει ότι δεν έχει πληρωθεί η οφειλή προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Ντάνι Λόπεθ και η ποινή που προβλέπεται γι' αυτό είναι αφαίρεση τριών βαθμών!

Αυτό δεν επηρεάζει την τύχη κάποιου από τους προσεχείς αγώνες του Γηραιού και το ματς με την ΑΕΛ θα γίνει κανονικά. Το ΔΣ της Football League έλαβε το σχετικό έγγραφο από την ΕΠΟ, αλλά αποφάσισε να δώσει παράταση 15 ημερών (έως το επόμενο ΔΣ) στον Ηρακλή μήπως μπορέσει να λύσει το θέμα άμεσα, να πληρώσει εκπρόθεσμα τον Ισπανό και να γλιτώσει την τιμωρία. Εξάλλου, το σχετικό θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης, γι' αυτό και θα συζητηθεί στο προσεχές συμβούλιο της διοργανώτριας.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή υποστηρίζουν ότι έχουν διακανονίσει το χρέος, δηλαδή έχουν πληρώσει τον ποδοσφαιριστή και όχι έχουν και το παραστατικό της πληρωμής του. Μάλιστα, σημείωναν ότι η FIFA θα πάρει πίσω την απόφασή της. Σημειώνεται ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Μπέζας μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνο στα γραφεία της Football League, προσπαθώντας να λύσει το όλο θέμα, τόσο για το θέμα του Ντάνι Λόπεθ, όσο και του Ισαάκ Χοβέ.

Ο Ηρακλής θέλει να τελειώσει την υπόθεση, γιατί το επόμενο στάδιο της ποινής, εφόσον δεν πληρωθεί οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, προβλέπει αφαίρεση έξι πόντων και το τρίτο αποβολή από το πρωτάθλημα... 

H σχετική ανακοίνωση από πλευράς Football League: «Αναβλήθηκε για το επόμενο ΔΣ, προκειμένου να αποφασίσει αναφορικά με απόφαση της FIFA που αφορά την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ώστε να οριστεί ως θέμα στην ημερήσια διάταξη.      

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ από τον αντιπρόεδρο της Football League, Κώστα Παπαδόπουλο.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015 00:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep