Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα στον κόσμο

Έκκληση στους φίλους της Ερμιονίδας στην Αθήνα να στηρίξουν την ομάδα στη Ριζούπολη, απευθύνει η διοίκηση.

Η Ερμιονίδα θα παίξει την Κυριακή (18/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η διοίκηση της ΠΑΕ ζητά από τον κόσμο της ομάδας στην πρωτεύουσα να βρεθεί στη Ριζούπολη και να ενισχύσει τους παίκτες του Ρομπέρτο Μπολάνο στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν τη νίκη.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σας γνωστοποιούμε ότι η ομάδα της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Π.Α.Ε δίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 15.00 σημαντικότατο εκτός έδρας αγώνα στο Γήπεδο της Ριζούπολης με την ομάδα του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να την ενισχύσουν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Ιδιαίτερα θέλουμε να σταθούμε στους Πατριώτες Ερμιονιδείς της Πρωτεύουσας και να τους καλέσουμε να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να χαρούν την ομάδα μας και να την ενισχύσουν για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την νίκη».

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το κόψιμο της πίτας: «Η Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε σας καλεί 'ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ', που θα γίνει στο εστιατόριο 'ΓΑΝΩΣΗΣ', την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 8.30 το βράδυ. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

Η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ και στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται το πρώτο ποτό και τα snacks.

Προσκλήσεις προπωλούνται στα Γραφεία της Π.Α.Ε και από τα μέλη του Δ.Σ.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε για μια όμορφη βραδιά».

Last modified onΤρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 11:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep