Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γεωργαμλής: «Σταθήκαμε καλά»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο προπονητής του Θρασύβουλου

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-0) από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής ανέφερε: ««Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Ήταν σαφώς καλύτερος από εμάς. Εμείς ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε. Βάσει των δυνατοτήτων μας σταθήκαμε καλά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και για εμάς καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Από ένα τέτοιο παιχνίδι είχαμε μόνο να κερδίσουμε. Ήταν ένα καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Έχουμε νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για τον αν αντικαταστάθηκε ο Βασιλείου λόγω αποδοκιμασιών από την εξέδρα (τραυμάτισε τον Πάντελιτς), ο Γεωργαμλής απάντησε: «Όχι, δεν έγινε γι’ αυτό η αλλαγή. Απλώς είχε κίτρινη κάρτα και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Έχουμε πολλά προβλήματα. Το παιδί ίσως δεν παίξει στο επόμενο ματς. Ήθελα να κάνω ένα τεστ, μία δοκιμή στην άμυνα».

Ο Αλεξάντερ Ντακόλ δήλωσε: ««Για μένα είναι διαφορετικό κάθε φορά το να παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω παίξει. Είναι πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ευρώπης».

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιανουάριος 2012 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep