Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εκστασιασμός για την ΑΕΚ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Η νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου ήταν ένα δείγμα ικανότητας, θέλησης και δήλωσης για το που ανήκουν πραγματικά οι Κιτρινόμαυροι.

Μόλις στην πρώτη ευκαιρία που έκαναν στο ματς, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άνοιξαν το σκορ με τον Χρήστο Αραβίδη (5') και από εκεί και πέρα πήραν ώθηση από τους 15.000 φίλους της ομάδας που ήταν στο γήπεδο και έφτασαν σε μια εντυπωσική νίκη. Στο 30ό λεπτό έγινε το 2-0 από κεφαλιά του Λαμπρόπουλου και το προβάδισμα των Κιτρινόμαυρων έγινε σαφές.
Η κόκκινη κάρτα που είδε ο Πίτου Γκαρσία λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο άλλαξε τις ισορροπίες και τελικά απλά ο Τζανετόπουλος έγραψε το 3-0 και έδωσε στην ΑΕΚ την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
3' ΓΚΟΛ 1-0 O Αραβίδης δεν άφησε την φάση μετά την έξοδο του τερματοφύλακα του Ατρομήτου και εκείνη χτύπησε στο γόνατο του στρώθηκε και με σουτ σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.
30' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Λαμπρόλουλος με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου μετά από γέμισμα με φάουλ του Μάνταλου.
44' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Πίτου Γκαρσία για μαρκάρισμα στον Μάνταλο και ο Ατρόμητος μένει με δέκα παίκτες.
46' ΔΟΚΑΡΙ Ο Μάνταλος στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το σουτ που βρήκε στην συμβολή των δοκαριών.
58' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Τζανετόπουλος με ωραία προβολή τελείωσε ένα πολύ ωραίο 1-2 με τον Μάνταλο.
ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (79' Μπαρμπόσα), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (66' Ντούνης), Μπρέσεβιτς (74' Γιόχανσον)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ζ. Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κοντοές (79' Κιβρακίδης), Αγκουαζί, Γκαρσία, Ουμπίδες, Τάτος (46' Δημούτσος), Μπρίτο (62' Γεωργίου), Ναπολεόνι
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep