Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή στη Ζάκυνθο

Η ήττα από την Ξάνθη με 3-1 τελείωσε τις ελπίδες την ομάδας του Ιονίου για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Η Ζάκυνθος επιστρέφει στη βάση της μετά από σχεδόν μια εβδομάδα και παράλληλα στις υποχρεώσεις της στην Football League. Η ομάδα του Ιονίου μετά την ήττα με 3-1 από την Ξάνθη έκλεισε τον κύκλο της στο θεσμό του Κυπέλλου και μέσα στα μειονεκτήματά της ήταν και η παραμονή στην Βόρεια Ελλάδα μετά την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα που έγινε την Κυριακή.
Η Ζάκυνθος προσπάθησε να πάρει την ισοπαλία που θα της έδινε την πρόκριση, άντεξε στην πίεση των πρώτων λεπτών, αλλά η Ξάνθη βρήκε τον τρόπο να σπάσει την άμυνά της με σύμμαχο τον καιρό και την απειρία του Πολίτη, που δεν υπολόγισε καλά την εκτέλεση φάουλ του Γουάλας και το πόσο θα γλιστρά η μπάλα και προσπάθησε να την μπλοκάρει. Στο 28ο λεπτό οι ακρίτες άνοιξαν το σκορ και στο 30ό λεπτό έγινε το 2-0 από τον Παπαστεριανό. Η Ζάκυνθος μείωσε με την εκπνοή του πρώτου μέρους (45') με μακρινό σουτ του Ευθμιάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σολτάνι έδωσε πάλι απόσταση δύο γκολ στην ομάδα της Ξάνθης στο 59ο λεπτό και το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
15' Η Ξάνθη πιέζει την άμυνα της Ζακύνθου, η οποία μέχρι τώρα έχει σωστές αντιδράσεις και δεν έχει αφήσει χώρους για εύκολα σουτ στον αντίπαλο της.
28' ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ του Γουάλας, ο Πολίτης προσπάθησε να μπλοκάρει, του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και πέρασε τη γραμμή.
30' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κλέιτον έκανε δυνατή μπαλιά στην περιοχή, ο Παπαστεριανός έπιασε στην κίνηση το σουτ και έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας της Ζακύνθου.
45' ΓΚΟΛ 2-1 Ο Ευθυμιάδης βρήκε χώρο και έκανε το σουτ από 25 μέτρα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης και να δώσει πάλι ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
51' ΔΟΚΑΡΙ σουτ του Βάλτερ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί της Ζακύνθου.
59' ΓΚΟΛ 3-1 Ο Σολτάνι βρέθηκε σε θέση βολής μετά από γύρισμα στην περιοχή και απόκρουση των αμυντικών. Με προσποίηση και σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
83' ΔΟΚΑΡΙ Ο Καπετάνος έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της Ζακύνθου.
SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κομεσίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βάλτερ, Κλέιτον (63' Καπετάνος), Λουσέρο (76' Βασιλακάκης), Σολτάνι (84' Ορφανίδης)
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ν. Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Φωτιάς, Νόνης, Τσορμπατζίδης, Κριτσμάρεβιτς, Οικονόμου (70' Πέττας), Βαρέλα (62' Λέκκας), Μπλέτσας, Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου (62' Χατζησάββας)
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep