Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαρκείας β' γύρου από τον Αγρ. Αστέρα

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα απευθύνει έκκληση στον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο.

Στη διάθεση των φίλων του Αγροτικού Αστέρα έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της Football League. Η τιμή τους έχει οριστεί στα 50 ευρώ και η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας να τα προμηθευτούν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίζεται η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ.

Οι κάρτες διατίθενται στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 50 ευρώ και σας προσφέρουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Αγροτικού Αστέρα, αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη 13η αγωνιστική.

Αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, ο Αγροτικός Αστέρας είναι αξιόμαχος και σταθερά τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα πετύχει και αξιομνημόνευτες νίκες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σασπένς έχουν πάντα τα εντός έδρας παιχνίδια. Από το γκολ του Μίλιτς στη νίκη επί του Αιγινιακού μέχρι το γκολ του Καπία στο 92' με τη Ζάκυνθο, οι "σταχυοφόροι" πανηγύρισαν στο Δημήτρης Κοντικάκης στιγμές που έδωσαν πολύτιμους βαθμούς και επιβεβαιώσαν ότι διαθέτουν μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας - χάρη φυσικά και στη βοήθεια των φιλάθλων τους.

Ο Αγροτικός Αστέρας επέστρεψε στις τάξεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για να μείνει. Η συμπαράσταση του κόσμου είναι απαραίτητη σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Για να αποκτήσετε τη δική σας Κάρτα Διαρκείας Δεύτερου Γύρου, επισκεφθείτε τα γραφεία της Π.Α.Ε. στο γήπεδο Δημήτρης Κοντικάκης ή τη μπουτίκ του συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 765 155».

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep