Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επανεκκίνηση για Παναιγιάλειο

Η ομάδα του Αιγίου προσπαθεί να συνέλθει από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και άλλαξε δεδομένα στον πάγκο και στην επίθεση.

Τα άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν φέρει τον Παναιγιάλειο από τη θέση του διεκδικητή της ανόδου στη μέση της βαθμολογίας. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά και στην δυσκολία που υπάρχει στο σκοράρισμα για την ομάδα του Αιγίου, η οποία σε 11 αναμετρήσεις έχει σημειώσει επτά γκολ. Η επίδοση είναι τουλάχιστον απογοητευτική για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και φυσικά έψαξε τη λύση στο πρόσωπο του Φουρτάδο.
Η εικόνα, πάντως, μοιάζει απόλυτα με την περσινή, αφού η ομάδα ήταν στην 7η θέση της βαθμολογίας μετά από 11 αγώνες και είχε σημειώσει μόλις 10 γκολ. Η συνέχειά της ήταν σαφώς καλύτερη, βρέθηκε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα play off του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει την άνοδο της στην Super League, κάτι που αποτελούσε στόχο για αυτή τη σεζόν.

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep