Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λάφυρο η πρόκριση για τον Ηρακλή!

Ο Ηρακλής έμεινε όρθιος στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά (0-0) και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου.

Την πρόκρισή του στην τρίτη φάση του Κυπέλλου πανηγυρίζει ο Ηρακλής, ο οποίος στον... τελικό του τέταρτου ομίλου, απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπερασπίστηκε τη διαφορά του ενός πόντου στην κατάταξη του γκρουπ και έτσι κατέκτησε τη δεύτερη προνομιούχο θέση, πίσω από τον Λεβαδειακό.

Οι γηπεδούχοι, που χρειαζόταν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, μπήκαν πιο δυνατά και μετέφεραν το παιχνίδι στην περιοχή του Ηρακλή χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια πραγματικά σημαντική φάση. Με την πάροδο του χρόνου, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου ισορρόπησε το ματς και δεν απειλήθηκε αλλά ούτε απείλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλό του.
Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Χουάντερσον. Πάντως, στο 78' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ αλλά οι Χουάντερσον αρχικά και ο Ιντζόγλου εν συνεχεία κράτησαν ανέπαφη την εστία της ομάδας τους, η οποία διατήρησε με σχετική ευκολία το 0-0 ως τη λήξη της συνάντησης εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους «16».

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ (57' Αγκιλέρα), Φιγκέιρα, Μενδρινός (57' Τόρες), Τσοντάκης (74' Μπεριάν), Ναζλίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Πορτουλίδης (66' Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (88' Αγγελούδης), Πασάς (56' Ρομάνο), Τσιλιανίδης, Λουκίνας.

 

ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(4ος όμιλος)
1. Λεβαδειακός 7
2. Ηρακλής 5
...................................
3. Πλατανιάς 4
4. Εθνικός Σερρών 0

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep