Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση της Ερμιονίδας απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο ματς με τον Εργοτέλη.

Η Ερμιονίδα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (7/1) τον Εργοτέλη στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της στο Κύπελλο και η διοίκηση της ΠΑΕ ζητά από τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να επιβραβεύσουν τους παίκτες για την πορεία τους στον θεσμό.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ καλεί τους φιλάθλους και τους φίλους της Ομάδας μας, στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας (φάση των 32), ανάμεσα στην ομάδα μας ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ και την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 15.00 και στο Δημοτικό Γήπεδο Κρανιδίου.

Η παρουσία όλων θα αποτελεί επιβράβευση της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μας που από την πρώτη της χρονιά στο χώρο του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κατάφερε να προκριθεί στην φάση των 32 του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, που είναι καταξιωμένη στο χώρο του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην κατηγορία της Super League».

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 10:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep