Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ΑΕΛ θα ανέβει με τον κόσμο της»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως δεν περισσεύει κανείς από την προσπάθεια της ΑΕΛ και χρειάζεται όλοι να βάλουν τους εγωισμούς στην άκρη.

Κάντε like στο facebook πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμπλήρωση του ρόστερ και σκληρή δουλειά με στόχο την άνοδο στην Super League υποσχέθηκε ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος την Δευτέρα (5/1) παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά την υπογραφή συμβολαίου στην ομάδα του κάμπου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ πάλι. Θεωρώ πως για οποιονδήποτε προπονητή είναι χαρά μεγάλη να βρίσκεται στην ΑΕΛ. Επειδή ήμουν και στην περσινή περίοδο γνωρίζω λίγο τα πράγματα οπότε είμαι πιο εξοικειωμένος. Μπορώ να πω ότι με ικανοποίηση δέχθηκα την πρόταση του κυρίου Πλεξίδα και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ πέρα. Ο στόχος μου είναι να δουλέψω πολύ σκληρά πάλι για την ομάδα, να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, γνωρίζω ότι έχουν φύγει κάποιοι παίκτες και υπάρχει μια κατάσταση που είναι λίγο μεταβατική, αλλά νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά και σε λίγες μέρες το ρόστερ θα συμπληρωθεί και η δουλειά που θα αρχίσει από αύριο θα φέρει καλά αποτελέσματα.

Σε αυτό το κομμάτι θα ήθελα να πω αυτό που έλεγα και πέρσι, ότι δεν περισσεύει κανένας και ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει κάτι. Θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και σίγουρα ο κόσμος. Γνωρίζω και πάλι ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Η άποψή μου είναι πως η ΑΕΛ είναι πάνω από όλα και πρέπει όλοι να αφήσουμε τον εγωισμό μας πίσω και να κοιτάξουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή που βρίσκεται».

-Μετά από έντεκα αγωνιστικές είστε ο πέμπτος προπονητής που έρχεται. Θα είστε στην ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;

«Εγγυήσεις έχω πάρει, αλλά πιο πολύ θα έλεγα ότι εγγύηση είναι η δουλειά μου. Πέρσι μου έγινε η ίδια ερώτηση και αποδείχθηκε πως όλα πήγαν καλά. Αυτό πιστεύω θα γίνει και τώρα. Εγγυήσεις στο ποδόσφαιρο ξέρετε πως δεν υπάρχουν και γνωρίζουν όλοι πως ο σύμμαχος ενός προπονητή είναι το αποτέλεσμα. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα, άσχετα αν πρέπει να βλέπουμε πρώτα την απόδοση της ομάδας και μετά το αποτέλεσμα. Γιατί κάποια φορά μπορεί να είσαι τυχερός, ή άτυχος για κάποιο αποτέλεσμα, αλλά η γενική εικόνα ενός παιχνιδιού φαίνεται. Πιστεύω την ομάδα, όπως την είδα και στο προχθεσινό παιχνίδι, θα την βελτιώσω αρκετά και ήδη κατάλαβα τι χρειάζεται ώστε να δείξουμε σιγά, σιγά μια διαφορετική ομάδα».

-Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει η ομάδα με τις μεταγραφές του χειμώνα και να βελτιωθεί;

«Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο, αφού οι ομάδες χτίζονται και δεν γίνονται ξαφνικά από τη μια εβδομάδα στην άλλη. Το ρόστερ ήδη είναι λειψό αυτή τη στιγμή και χρειάζονται κάποιοι ποδοσφαιριστές. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με κάποιους και σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να καλύπτονται οι θέσεις και η δυσκολία της δουλειάς μας είναι εκεί, ώστε να ενσωματώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα τα παιδιά που θα έρθουν με το σύνολο που υπάρχει και να μπορούμε να ζητάμε τη νίκη σε κάθε ματς. Σίγουρα δεν είναι εύκολο και χρειάζεται δουλειά».

-Ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΛ;

«Το πρωτάθλημα. Στις συζητήσεις που έκανε με τον κύριο Πλεξίδα μου είπε πως ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να πάρουμε την άνοδο στην Super League είναι ο στόχος μας».

-Μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος;

«Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Είμαστε πίσω, δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και τα play off που μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα και μέσα από αυτό θα έρθουν όλα όσα ζητάμε. Η δουλειά μας θα γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι, να δουλέψουμε τόσο πολύ με τους ποδοσφαιριστές ώστε να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

-Στον κρίσιμο μήνα που υπάρχει μπροστά είναι τα παιχνίδια με την Ζάκυνθο, τον Ηρακλή, αλλά και οι μεταγραφές. Πόσο δυσκολεύουν αυτά την κατάσταση;

«Σίγουρα την δυσκολεύουν. Το καταλαβαίνουμε και εμείς, το νιώθουμε, το βλέπουμε πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Υπάρχουν μπροστά μας δύο παιχνίδια δύσκολα με την Ζάκυνθο και τον Ηρακλή και σε συνδυασμό με την συμπλήρωση του ρόστερ τρέχουμε. Στην κυριολεξία, αυτή τη στιγμή τρέχουμε».

Υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για μεταγραφές μέσα στις επόμενες δύο μέρες ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν κάποιοι μέχρι την Δευτέρα;

«Δεν είναι σίγουρο ακόμη και δεν μπορώ να σας το πω. Μόλις τώρα έφτασα και από χθες το βράδυ που άρχισε να ολοκληρώνεται το θέμα μας κάναμε κάποιες κουβέντες και ίσως μέχρι την Παρασκευή να υπάρχει η έλευση ενός, ή δύο ποδοσφαιριστών και την επόμενη εβδομάδα περισσότεροι. Αυτά τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα μας απασχολούν πάρα πολύ στην δεδομένη στιγμή και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικά. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, με το ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ και δεν είναι καθόλου κακό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα έρθουν καινούργιοι παίκτες στη συνέχεια ώστε να συμπληρώσουμε το παζλ».

-Στις συζητήσεις για την συμφωνία σας η αίσθηση που πήρατε ήταν πως ο κύριος Πλεξίδας θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, ή πως αναζητά διάδοχη κατάσταση;

«Ο κύριος Πλεξίδας είναι στην ομάδα, αυτό αντιλήφθηκα και αυτό εισέπραξα από την συζήτησή μας».

-Το καλοκαίρι φύγατε και δεν συνεχίσατε παρότι πετύχατε τους στόχους. Πως αισθανθήκατε;

«Μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα λίγο αδικημένος, ήταν όμως απόφαση του κυρίου Πλεξίδα. Τώρα, όμως, το ότι με κάλεσε νομίζω κάτι λέει».

-Μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΛ;

«Πολλά μηνύματα, όχι μόνο ένα. Τους θέλουμε κοντά μας και δεν το συζητάμε αφού δεν υπάρχει ΑΕΛ χωρίς τον κόσμο της. Η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και είπα προηγουμένως πως δεν περισσεύει κανένας και πως όλοι μαζί πρέπει να αφήσουμε το "εγώ" μας έξω επειδή πάνω από όλους είναι η ΑΕΛ. Δεν μπορεί η ΑΕΛ να τα καταφέρει χωρίς την βοήθεια του κόσμου της και πρέπει να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει».

Last modified onΤρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 22:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep