Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπερπολύτιμο τρίποντο»

Ο Θωμάς Γράφας προανήγγειλε ενίσχυση στον Πιερικό Ο Θωμάς Γράφας προανήγγειλε ενίσχυση στον Πιερικό

Στη σημασία της νίκης απέναντι στον Εθνικό Σερρών στάθηκε ο Θωμάς Γράφας, που περιμένει ενίσχυση.

Ο Πιερικός πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε κόντρα στον Εθνικό Σερρών, γεγονός που ικανοποίησε απόλυητα τον τεχνικό Θωμά Γράφα. Ο νέος προπονητής του Πιερικού, παράλληλα, προανήγγειλε μεταγραφές «ενδεκαδάτων» ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα και ουσιαστικά στην ομάδα.

Αρχικά, ο Γράφας είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να βλέπουμε με πιο μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον. Απέναντί μας ήταν ένας αντίπαλος, ο οποίος έχει στόχους ίδιους με τους δικούς μας, ενώ και οι δύο ομάδες είναι νεανικές. Κατά την άποψή μου ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα, η οποία ίσως και να αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Στο πρώτο μέρος είχαμε την τύχη μαζί μας και δεν δεχθήκαμε γκολ. Μετά το 20' ισορροπήσαμε και δεν κινδυνεύσαμε. Καταφέραμε να βάλουμε γκολ και να διασφαλίσουμε το μηδέν μέχρι το τέλος, παίρνοντας αυτό το υπερπολύτιμο τρίποντο».

Και υπογράμμισε: «Δεν μένουμε σε αυτό. Ο αγώνας με τον Εθνικό έχει τελειώσει για εμάς. Χρειαζόμαστε δουλειά ώστε να πετύχει ο Πιερικός τον στόχο του γιατί είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον κ. Κοκότοβιτς και τον Εθνικό».

Ερωτηθείς, τέλος, για τις προσπάθειες ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, ο Γράφας σημείωσε: «Δεν είναι σκοπός να κάνουμε μεταγραφές για να δείξουμε στον κόσμο ότι κάτι πήραμε. Και φυσικά, αυτούς που έχουμε στοχοποιήσει για να πάρουμε, θα μας βοηθήσουν. Θα είναι παίκτες εντεκάδας. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση, η οποία είναι θετική. Μιλάμε για παίκτες που θα έρθουν και θα προσφέρουν στην ομάδα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep