Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από τα καλύτερά μας»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στην πίστη και τη θέληση των ποδοσφαιριστών του.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Απόλλωνα 1926 ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους, όπως και στο ποδόσφαιρό μας. Σήμερα με αυτές τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Βγάλαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε πιο νωρίς. Κινδυνέψαμε ελάχιστα, όμως σε κάποια σημεία του αγώνα είχαμε νευρικότητα, κυρίως από το γεγονός πως δεν πετύχαμε γρήγορο γκολ. Είχαμε πίστη, θέληση και κερδίσαμε αυτό το ματς. Κάθε παιχνίδι της Football League έχει δύναμη, πάθος. Αυτό το στοιχείο παρατάσσουμε και εμείς στο παιχνίδι μας. Όμως εμείς βγάζουμε ποιότητα. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για το αν αυτό ήταν το καλύτερο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή, είπε:

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω παιχνίδια. Λόγω καιρικών συνθηκών σήμερα είχαμε διαστήματα που το χαρήκαμε και εμείς οι ίδιοι. Νομίζω πως ήταν από τα καλύτερά μας».

Για τις μεταγραφές:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου δεν μπαίνω στην διαδικασία να μιλήσω γι’ αυτά τα θέματα. Θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου και τον Μπάμπα, σχολίασε:

«Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Ισως κάνουμε κάποιες αλλαγές. Εχουμε μεγάλο ρόστερ και μας το επιτρέπει αυτό. Ο Μπάμπα είναι ένας παίκτης που θα δώσει λύσεις. Θα δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep