Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σμίγουν ξανά Σεροπιάν - Φουρτάδο!

Ο Παναιγιάλειος αναμένει την άφιξη του Εμίλιο Φουρτάδο για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής!

Έναν παλιό γνώριμο ετοιμάζεται να φέρει στη χώρα μας ο Παναιγιάλειος συμφωνα με την ιστοσελίδα «aigioallsports». Ο λόγος για τον 31 ετών επιθετικό, Εμίλιο Φουρτάδο τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μουράτ Σεροπιάν από την κοινή τους θητεία στην Παναχαϊκή τη σεζόν 2011-12. Ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι, κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου έχει μείνει ελεύθερος από τη ρουμανική Πόλι Τιμισοάρα (8 συμμετοχές πέρυσι). 

Τη σεζόν 2012-13 είχε 1 γκολ σε 18 συμμετοχές με την ΑΕΚ, στην οποία πήρε μεταγραφή χάρη στις επιδόσεις του με τους Αχαιούς (34 συμμετοχές, 22 γκολ στο πρωτάθλημα). Πρώτος σταθμός του στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο Ιωνικός (2009-10), εκεί όπου σε 32 αγώνες σημείωσε 15 γκολ και ακολούθησε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 15 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Οι «μελανόλευκοι», συμφώνα με πληροφορίες του flnews.gr έχουν βγάλει εισιτήρια στον Φουρτάδο και τον αναμένουν τη Δευτέρα (05/01) στο Αίγιο για τις υπογραφές. Παράλληλα, αίσιο τέλος αναμένεται να έχει και η υπόθεση απόκτησης του Ισπανού μέσου, Γιόναν Γκαρσία, ο οποίος επίσης αναμένεται στη χώρα μας.

Με Ντος Σάντος απέναντι στην Επισκοπή

Στη διάθεση του Μουράτ Σεροπιάν για την κυριακάτικη (04/01) εντός έδρας αναμέτρηση με την Επισκοπή τέθηκε ο Μάρκος ντος Σάντος. Το δελτίο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού εκδόθηκε και έτσι θα είναι στη 18άδα, η οποία θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα. Εκτός πλάνων βρίσκεται ακόμα ο τιμωρημένος Τζημογιάννης, ο ανέτοιμος Μωυσίδης και ο Ουρτάδο που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Last modified onΣάββατο, 03 Ιανουάριος 2015 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep