Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Βλέπει προς... Ριζούπολη

Ο Παναιγιάλειος σκοπεύει από Δευτέρα (05/01) να συνεχίσει την ενίσχυσή του.

Στον κυριακάτικο (04/01) αγώνα με την Επισκοπή έχει στρέψει το βλέμμα ο Παναιγιάλειος και άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο δεν υπάρχει, προκειμένου να μην χάσει άλλο έδαφος από τις θέσεις των play off. Παράλληλα, όμως τους «μελανόλευκους» απασχολούν και τα μεταγραφικά. Και οι σχετικές εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα (05/01).

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, η ομάδα του Αιγίου έχει ψηλά στη λίστα της τον Λεωνίδα Κυβελίδη που θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα. Ωστόσο, μεταξύ των δύο πλευρών έχει παρατηρηθεί διαφορά στο οικονομικό. Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι ίσως ρόλο παίξουν οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Πολ Ουρτάδο.

Ο Βενεζουελάνος μέσος έχει γυρίσει στη χώρα μας, θα συζητήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του και αν προκύψει πρόταση, τότε θα παραχωρηθεί. Οι πληροφορίες θέλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει εκφράσει ενδιαφέρον, οπότε αν η συγκεκριμένη περίπτωση προχωρήσει, τότε δεν αποκλείεται να ανοίξει ο δρόμος, είτε για τον Κυβελίδη, είτε για τον Γκονζάλες, τον οποίο ο Παναιγιάλειος ήθελε το καλοκαίρι. Για τη γραμμή κρούσης οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νέστορα Στεφανίδη της ΑΕΛ τον οποίο, βέβαια, πολιορκούν και άλλες ομάδες.

Για την περίπτωση του Γιόναν Γκαρσία, τέλος, αν και αρχικά η περίπτωσή του διαψευδόταν, κάποιες πηγές αναφέρουν ότι στον Ισπανό πρώην μέσο της Καλλονής έχει γίνει πρόταση, αλλά αυτός δεν έχει απαντήσει.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Μουράτ Σεροπιάν δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τζημογιάννη. Στάση αναμονής τηρείται για την έκδοση του δελτίου του Μάρκος ντος Σάντος, ο οποίος θεωρείται έτοιμος προσφέρει. 

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep