Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα βάλω το κεφάλι κάτω και θα δουλέψω»

Ο Κώστας Κρεββατάς εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Εθνικό Σερρών Ο Κώστας Κρεββατάς εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Εθνικό Σερρών

Ο Κώστας Κρεββατάς τόνισε ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά στον Εθνικό Σερρών.

Ο Κώστας Κρεββατάς, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Εθνικού Σερρών, μίλησε για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του καθώς και για το μέλλον του και τα όνειρά του.

Ο Βολιώτης επιθετικός μίλησε στο magnesiasports.gr και είπε αναλυτικά:

- Κώστα η μεταγραφή αυτή ήταν κάτι που περίμενες;

- Όταν έχεις πετυχημένη πορεία είναι λογικό να σε ψάχνουν άλλες ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Με βοήθησε πολύ η φετινή μου παρουσία στον Ρήγα Φεραίο. Από το καλοκαίρι μου είχαν πει οι άνθρωποι στο Βελεστίνο ότι ο Ρήγας θα αποτελέσει σκαλοπάτι για εμένα και δικαιώθηκαν. Και πέρυσι είχα καλή πορεία, με 12 γκολ στην Τερψιθέα αλλά φέτος ακούστηκε το όνομά μου περισσότερο, ήταν διαφορετικά.

- Πράγματι, είσαι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου.
- Πιστεύω ότι αναδείχθηκα μέσα από την ομάδα και την πολύ καλή πορεία της. Ο Ρήγας Φεραίος είναι μια "οικογένεια" που έχει καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες ως μια παραδοσιακή και υπολογίσιμη δύναμη. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ρήγα γιατί δεν μου στέρησε το όνειρο όταν δέχθηκε την πρόταση για τη μεταγραφή μου, τον Λάκη Μπακάλη, τους συμπαίκτες μου, τους παράγοντες, τον φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξη και βοήθεια στους 6 μήνες της συνεργασίας μας.

- Με ποιες φιλοδοξίες πηγαίνεις στον Εθνικό Σερρών;
- Θέλω να πετύχω. Θα βάλω το κεφάλι κάτω και θα δουλέψω για να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα.

- Σε φοβίζει κάτι στην παραπάνω κατηγορία;
- Η κατηγορία σίγουρα είναι παραπάνω επίπεδο από τη Γ' Εθνική όπου έπαιξα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δεν χρειάζεται όμως άγχος ή φόβος. Uα δουλέψω σκληρά όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια και να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας και της Football League.

- Είναι αυτή η πρόκληση η απαρχή για μια πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο;
- Έκανα ένα μισό βήμα για να εκπληρώσω το όνειρό μου.

- Το οποίο, ποιo είναι;
- Να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έχω στόχο να φθάσω όσο ψηλότερα γίνεται, ευελπιστώ για ένα καλύτερο αύριο. Πλέον ανήκω στις Σέρρες και με περιμένει πολλή δουλειά από την Παρασκευή.

- Και κάτι, για το τέλος. Φοβήθηκες σε κάποιο σημείο τα προηγούμενα χρόνια ότι δεν θα εκπλήρωνες το όνειρό σου;
- Η αλήθεια είναι ότι είχα απογοητευτεί κάπως τα προηγούμενα χρόνια. Οι μεγάλες ομάδες της Μαγνησίας δεν κοιτούν τα ντόπια παιδιά. Υάρχουν άπειρα ταλέντα που έμειναν ταλέντα γιατί δεν τους δόθηκε η ευκαιρία. Το μήνυμά μου είναι ότι δεν χρειάζεται να το βάλεις κάτω. Προσωπικά η χρονιά που άλλαξε την πορεία μου ήταν το 2012-13 όταν στον Σαρακηνό ο τότε προπονητής Στέφανος Ξηρόφωτος μου άλλαξε θέση και από το κέντρο, με χρησιμοποίησε ως επιθετικό. Σίγουρα οι παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση με τα γκολ, προβάλλονται περισσότερο. Είχα κάποιες προτάσεις το καλοκαίρι από ομάδες εκτός Μαγνησίας, δεν ήταν όμως καλές και έτσι, αποφάσισα να πάω στον Ρήγα Φεραίο με στόχο να τα δώσω όλα για να διακριθώ. Η μεταγραφή είναι ανταμοιβή της δουλειάς μου, όχι μόνο φέτος αλλά από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο.

(πηγή φωτογραφίας: magnesiasports.gr)

Last modified onΠαρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2014 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep