Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος Κατσικοκέρης, Μπεκατώρος

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τρία ακόμα διαζύγια.

Οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό του Παναιγιαλείου συνεχίζονται. Η διοίκηση την Παρασκευή (19/12) έκανε γνωστή την αποδέσμευση του Φακούντο Ζάμπα, όπως και τις αποχωρήσεις των Νίκου Κατσικοκέρη, Αλέξανδρου Μπεκατώρου.

Ο Κατσικοκέρης πριν κλείσει έναν χρόνο στην ομάδα του Αιγίου αποχαιρέτησε με απολογισμό 10 συμμετοχές και 1 τέρμα στη Football League. Σε ό,τι αφορά στον 20χρονο Μπεκατώρο, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ιωνικό, όμως δεν έπαιξε λεπτό σε επίσημο ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει τη λύση τής συνεργασίας της με τους Νίκο Κατσικοκέρη, Αλέξανδρο Μπεκατώρο και Φακούντο Ζάμπα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία τής ΠΑΕ και υπέγραψαν την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων τους.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ευχαριστεί τους τρεις ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και την προσφορά τους στον «μελανόλευκο» σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Ο Παναιγιάλειος έκανε γνωστό ότι από την Παρασκευή (19/12) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Δευτέρας (22/12, 21:30) με την Παναχαϊκή:

«Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων τού εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την ερχόμενη Δευτέρα (22 Δεκεμβρίου) με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο από τα κάτωθι σημεία:

1) Γραφεία Παναιγιαλείου (Ανδρονοπούλου 4 – 1ος όροφος)

2) Cafe Ημίχρονο (Ρωμανιώλη 4)
3) «Το… άλλο καφενείο – Πάνος Σιαφλάς» (Μητροπόλεως 128)
4) Περίπτερο Ζόμπου (Τρίγωνη πλατεία)
5) Cafe Bongo’s (Ζωοδόχου Πηγής)

6) Πρακτορείο ΟΠΑΠ « Φιτσιάλος» (Σελιανίτικα)».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep