Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ευτύχημα ο Παπαγεωργίου»

Ο Κώστας Ντάβαρης άσκησε κριτική στον Φάνη Παπαδόπουλο Ο Κώστας Ντάβαρης άσκησε κριτική στον Φάνη Παπαδόπουλο

Ο Κώστας Ντάβαρης στηρίζει τις αποφάσεις του Θανάση Παπαγεωργίου, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του Φώτη Παπαδόπουλου.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στον Πανηλειακό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μεγαλομέτοχο Θανάση Παπαγεωργίου. Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής της πελοποννησιακής ΠΑΕ εξαπέλυσε επίθεση στον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη, Φάνη Παπαδόπουλο, ο οποίος άσκησε κριτική.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Ντάβαρης αναφέρει:

«Με αφορμή δηλώσεις του κ. Φάνη Παπαδόπουλου που δημοσιεύτηκαν σε μερίδα του τοπικού Τύπου την Τετάρτη 17/12, οφείλω να τονίσω δημόσια τα εξής:

Για τον Πανηλειακό είναι το μεγάλο ευτύχημα που συνεχίζει να εμπλέκεται με την ομάδα ο νυν διοικητικός επικεφαλής και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο άνθρωπος που πέρυσι το χειμώνα ήδη κράτησε ζωντανή αυτή την ομάδα, από την πρώτη κιόλας μέρα παρουσίας του και μετά (όταν μάλιστα κάποια στιγμή στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου είχε σχεδόν οριστικοποιηθεί ότι η ομάδα δεν θα συνέχιζε καν τότε στο πρωτάθλημα, υπό το βάρος της οικονομικής διάλυσης…).

Και βρέθηκε αυτός, που μπήκε να βοηθήσει, κάνοντας μάλιστα τεράστια πραγματικά προσπάθεια για να υπάρχει Πανηλειακός, και μάλιστα να κάνει στο Β γύρο πορεία πρωταθλητισμού! Με κόπο, με χρόνο και με (πολλά) χρήματα, ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου τα έκανε αυτά!

Στην τωρινή χρονική φάση και ανεξαρτήτως των όποιων επιλογών έγιναν το καλοκαίρι και δεν… βγήκαν, δημιουργήθηκε στην ιστορική ομάδα μας η γνωστή κατάσταση, για την οποία σίγουρα έχουν παίξει το μεγαλύτερο ρόλο οι απατηλές υποσχέσεις που του έδωσαν το καλοκαίρι, αυτοί που ανέλαβαν να προχωρήσουν την ομάδα. Χωρίς όμως να κάνουν τίποτα από αυτά που δεσμεύτηκαν, όπως όλοι ξέρουμε, κι όπως κι ο ίδιος πολύ σωστά τόνισε στη δήλωση του.
Με αποτέλεσμα και να χαθεί πολύτιμος χρόνος αλλά και να εμφανιστεί τελικά μόνο ένα αδύναμο αγωνιστικό σύνολο, που δεν εμπνέει κανένα σεβασμό ούτε μέσα στα γήπεδα ούτε έξω από αυτά! Και έβαλαν μάλιστα στο… σημάδι οι καταδικαστικές διαιτησίες, 'κατακρεουργώντας' το! Χωρίς να άφηναν, καμιά ελπίδα αλλαγής της κατάστασης τώρα!

Έτσι, ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου προχώρησε σε αυτή την κίνηση αλλά και με την ταυτόχρονη υπόσχεση ότι παραμένει ενεργός, έτσι ώστε με αυτόν μπροστάρη, και με τη στήριξη όλων, να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για τον ιστορικό Πανηλειακό, που θα έχει ως τελικό προορισμό τη Σούπερ Λίγκα!

Ένας δηλαδή, πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο του, που επίσης έχει πολύ σημαντική οικονομική επιφάνεια, καθώς επίσης έχει και μεγάλες και σημαντικές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις! Μήπως είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει ο καθένας, το πόσο σπουδαίο είναι να υπάρχει ενεργός και στην 'πρώτη γραμμή' κάποιος σαν αυτόν;

Και πόσο διαφορετικά είναι το να μην υπάρχει κάποιος σαν τον κ. Παπαγεωργίου για την επόμενη μέρα του Πανηλειακού; Ο κ. Φ. Παπαδόπουλος που όλο είναι μέσα στην… άρνηση και στην… αντίδραση, αυτοαποκαλείται ως 'σωτήρας' του Πανηλειακού! Είναι βέβαια ο ίδιος, που παλιότερα έκανε πολλά και διάφορα, γνωστά σε όλους, μεταξύ των οποίων ανάλογες συμπεριφορές σε βάρος του ιστορικού ηγέτη του σωματείου, του Σάκη Σταυρόπουλου! Τώρα τι θέλει; Να… διώξει (δεν μπορεί βέβαια, αλλά ίσως έτσι να… φαντάζεται) και τον κ. Παπαγεωργίου;

Είναι επίσης ο ίδιος, που τη σεζόν 2006 – 2007 με αυτόν ως 'καθοδηγητή' ο Πανηλειακός έφτασε σε οδυνηρό υποβιβασμό στην (τότε) Δ' Εθνική κατηγορία…
Κι από τότε, με κατά καιρούς κριτικές από… μακριά, συνέχισε να κάνει το 'σωτήρα' της ομάδας!

Πού ήταν και πώς βοήθησε ο κ. Παπαδόπουλος το καλοκαίρι; Πού ήταν και πώς βοήθησε τον περασμένο χειμώνα; Που ήταν και πως βοήθησε την αμέσως προηγούμενη διετία (στη μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει ομάδα από τη Γ' στη Β Εθνική, όπως και έγινε και… χωρίς… αυτόν);

Μήπως έχει ο ίδιος να βάλει τα απαραίτητα (πολλά) χρήματα που απαιτούνται σε μια ομάδα σαν τον Πανηλειακό;

Μήπως έχει ο ίδιος δύναμη και προσβάσεις για να φτιάξει αυτός το νέο Πανηλειακό;

Ποιος του δίνει το δικαίωμα, με… εξυπνακισμούς του στυλ 'Ηλειώτες και όχι ταξιδιώτες' να ξεχωρίζει αυτός, ποιός μπορεί να εμπλακεί με επιτυχία στο ποδόσφαιρο;

Και τελικά γνωρίζει από πού κατάγεται ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου; Μήπως από τα… Γρεβενά (ακόμα κι αν ίσχυε ο διαχωρισμός του κ. Παπαδόπουλου);

Επιτέλους, ο κ. Παπαδόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι ο Πανηλειακός δεν είναι κανένα… σκαλοπάτι για να διαφημίζεται (όπως ίσως νομίζει) ο ίδιος! Ούτε είναι το πεδίο για προσωπική προβολή του καθενός!

Ο Πανηλειακός είναι αγάπη, μεράκι, προσφορά, κόπος, χρόνος, τρέξιμο, αλλά και χρήματα (πολλά, που τα απαιτεί το ποδόσφαιρο, καλώς ή κακώς)… Μάλλον ο ίδιος (ελπίζω κι όχι ελάχιστοι ακόμα…) 'ονειρεύονται' να έχουν έναν… μικρό Πανηλειακό, καθηλωμένο στον Ερασιτεχνισμό ακόμα και του Τοπικού, και στη μιζέρια, για να δρέψουν… δάφνες ως 'σωτήρες' και πάλι!

Δεν θα του(ς) γίνει βέβαια το… χατήρι!

Κλείνοντας τη δήλωση μου αυτή, καλώ όλους τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της! Να δίνουν δυναμικό 'παρών' και στην επόμενη μέρα του Πανηλειακού μας, η οποία ξεκινάει άμεσα! Και να δώσουν στον κ. Παπαγεωργίου όση περισσότερη συμπαράσταση γίνεται, για να οδηγεί τον Πανηλειακό μας όλο και πιο ψηλά! Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω για κάποια απάντηση! Αν όμως χρειαστεί, θα το κάνω».

(πηγή: iliaoikonomia.gr)

Last modified onΠέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep