Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε ομάδα για άνοδο»

Ο Σταύρος Παπανδρέου μίλησε για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν τα Χανιά και δε υπολογίζουν από έδρες.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Σταύρος Παναδρέου τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να παίζει ποδόσφαιρο σε όλες τις έδρες και να παίρνει το καλύτερο με στόχο την άνοδο. Αναλυτικά όσα είπε μετά το 1-1 με τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που κάναμε, αλλά και γενικότερα για τις εμφανίσεις που κάνουμε και κρατάω εκτός μόνο το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τον Απόλλωνα που δεν ήμασταν στο γήπεδο. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επενδυτών και του OTE TV που παρουσιάζει τα παιχνίδια, ώστε να παρουσιάζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, με την μπάλα κάτω, την δημιουργία φάσεων με ένα πλουραλιστικό επιθετικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός έδρας.

Δεν μας ενδιαφέρει πού παίζουμε επειδή το γήπεδο είναι έξι με εφτά στρέμματα, είτε παίζεις στην έδρα σου, είτε παίζεις εκτός. Όταν επιβάλεις τον ρυθμό σου και την δυναμική σου κερδίζεις οπουδήποτε. Αυτό θέλω να το καταλάβουν τα παιδιά, γιατί είμαστε μια ομάδα που έχει σαν στόχο την άνοδο και πρέπει να παίζουμε σαν μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας, τουλάχιστον από τη μέση και κάτω. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και έτσι πρέπει να αποδίδουμε το ποδόσφαιρο.

Σε ότι αφορά το πρώτο ημίχρονο, αγωνιστικά είχαμε μερικά κενά στην αριθμητική υπεροχή στον αμυντικό τομέα. Στο επιθετικό κομμάτι λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά μερικές φορές δεν λειτούργησε καλά η περιφερειακή μας ανάπτυξη, ώστε να βγάλουμε αρκετές φάσεις με τους ακραίους παίκτες για να έχουμε καλά τελειώματα. Βελτιώσαμε την εικόνα μας όσο περνούσε ο χρόνος, αλλά σε δύο φάσεις που έπρεπε να σκοράρουμε δεν είχαμε καλή τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο βάρυνε ο αγωνιστικός χώρος, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ποιότητά μας, να διατηρήσουμε την ανάπτυξή μας και από τα πλάγια, αλλά και από τον άξονα με την διατήρηση πάνω από το πενήντα με εξήντα τοις εκατό των ποδοσφαιριστών μας μπροστά από την σέντρα για να κρατήσουμε και τον αντίπαλο πίσω, αλλά και να έχουμε καλή παραγωγή σε ότι αφορά την ανάπτυξη μας.

Θέλω να δώσω στα Ψαχνά συγχαρητήρια, είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο. Πραγματικά και ο κόσμος της μας υποδέχθηκε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο και θα τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep